Vezi LIVE prezentarea iPhone SE si iPad Pro din iOS, OS X si Windows

Dupa cum v-am spus inca de saptamana trecuta, puteti vedea LIVE prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch in direct din Cupertino, compania Apple luand decizia de a transmite din nou in direct evenimentul pentru ca intreaga lume sa poata vedea tot ce se anunta acolo.

Prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch va include si prezentarea unor noutati pentru Apple Watch, insa nu vorbim despre lansarea Apple Watch 2 pentru ca Apple intentioneaza sa anunte acest produs abia in toamna acestui an, asa ca vom vedea doar noi accesorii si eventual noi culori pentru carcase.

Conferinta pentru prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch va fi transmisa LIVE incepand de la ora 19:00, ora Romaniei, insa incepand de la 18:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple cu privire la noile sale produse.

Vezi prezentarea iPhone SE pe Windows

Daca aveti Windows 10 instala pe calculatoarele voastre, atunci veti putea vedea LIVE prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch a companiei Apple direct din aceasta pagina a website-ului celor din Cupertino, doar cea mai recenta versiune a Windows permitand vizualizarea stream-ului din player-ul Apple.

Daca aveti o versiune mai veche a sistemului de operare Windows, atunci va trebui mai intai sa descarcati programul VLC din aceasta pagina.

Dupa descarcarea VLC va trebui sa urmati procedura de mai jos pentru a vizualiza stream-ul :

  1. Deschideti programul, iar in partea dreapta sus veti avea afisata o optiune Media. Selectati acea optiune si apoi Open Network Stream.
  2. In fereastra nou deschisa va trebui sa introduceti link-ul acesta :
  3. Dupa ce introduceti link-ul apasati butonul Play si stream-ul va incepe.

Vezi prezentarea iPhone SE pe iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac

Pentru a vedea LIVE prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch de pe iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac, atunci tot ce va trebui sa faceti este sa urmati procedura de mai jos :

  1. Deschideti browserul Safari.
  2. Accesati aceasta pagina.
  3. Aseazati-va confortabil si nu uitati sa participati la discutiile de pe iDevice.ro.

Vezi prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch pe Android sau Linux

Prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch LIVE poate fi vazuta pe smartphone-urile Android sau calculatoarele cu sistem de operare Linux folosind procedura pe care v-am descris-o deja in cazul calculatoarelor cu Windows, descarcarea VLC facandu-se din aceeasi pagina.

Vezi prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch de pe Apple TV

Cei care au Apple TV pot vedea LIVE prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch direct din aplicatia Apple Events pe care compania Apple a facut-o disponibila inca de saptamana trecuta in produsele utilizatorilor, asa ca va trebui doar sa o accesati impreuna cu stream-ul dedicat.

Acestea fiind spuse, incepand cu ora 18:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple diseara pentru noi.