Prima Pagina iPhone iPhone SE – frecventa procesorului confirmata de un benchmark

iPhone SE – frecventa procesorului confirmata de un benchmark

Frecventa procesorului iPhone SE a fost confirmata de un benchmark aparut in cursul acestei dupa-amiezi, noul smartphone fiind la fel de rapid precum iPhone 6S, in interiorul chip-ului sau A9 functionand un procesor tactat la 1.85 GHz, exact precum cel al smartphone-ului cu ecran mai mare.

Dimineata va spuneam si ca iPhone SE are 2 GB RAM, iar compania Apple nu pare sa fi modificat in vreun fel chip-ul A9 implementat pentru noul smartphone de 4 inch, asta desi m-as fi asteptat ca el sa aiba un procesor mai slab si doar 1 GB RAM.

Compania Apple a gandit totusi diferit noul terminal si pentru a il face mult mai atractiv pentru lumea intreaga pare sa fi hotarat sa lase neschimbate componentele, astfel incat performantele sa fie la fel de bune precum cele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Punctajul obtinut de catre smartphone in acest test de performanta este identic cu cel obtinut de catre iPhone 6S, asa ca in momentul de fata nu mai exista dubii cu privire la faptul ca iPhone SE este la fel de rapid precum iPhone 6S.

iPhone SE 2 GB RAM procesor

 • burlacu

  Practic șterge pe jos cu iPhone 6 cum am eu 🙂

 • Marius R.

  Interesant, mai stoarce ceva bani cu aceleasi componente. Smart!

 • Mihai

  Nici pe departe, i6 are un an și are 4,7.

 • Daniel Tomi

  Cum să aflăm dacă iPhone SE are un cip Samsung sau TSMC

 • RaduD

  Cred ca folosind aceleasi teste ca in cazul lui 6s.

 • V.P

  e doar rapid in rest ecranul mic face exerienta de doi lei , sa vezi in ce hal scrii comenturi pe idevice , doar chinuiala ;)).