Prima Pagina Apple Watch Apple Watch are disponibile mii de combinatii de carcase, curele si fete

Apple Watch are disponibile mii de combinatii de carcase, curele si fete

Compania Apple a lansat saptamana aceasta noi curele Hermes pentru Apple Watch, acestea fiind oferite in diverse culori, iar cu adaugarea lor in lista de produse vandute prin Apple Store, compania Apple ofera 10.920 de combinatii de carcase, curele si fete pentru Apple Watch.

Avand in vedere ca Apple Watch are carcase de 2 marimi diferite si 8 tipuri diferite de materiale si culori la care adaugam 13 fete, 10 tipuri de curele si 50 de culori pentru fiecare marime, utilizatorii au alegeri extrem de grele in fata cand vine vorba de achizitionarea Apple Watch.

Constienta de faptul ca utilizatorii nu pot experimenta toate aceste optiuni in Apple Store-uri, compania Apple a creat un sistem online in care utilizatorii pot testa diverse combinatii de fete, curele, marimi de carcase sau culori, asa ca o persoana poate vedea in prealabil cum va arata produsul dorit.

Compania Apple a lansat Apple Watch cu promisiunea ca dispozitivul este unul personal care poate fi personalizat de catre utilizatori multumita multitudinii de accesorii disponibile, iar cu 10.920 de combinatii oferite acum, imaginatia este singura limita a unui utilizator dornic sa cumpere un Apple Watch.

 • Srb Srb

  mai trebuie sa ii ofere si o forma rotunda…adica sa aibe si doua optiuni de forma a carcasei

 • grune

  Super geniale curelele! bravo apple !

 • amfetamin

  Asa,si? Sa lase naibii curelele,mai bine ar lansa apple watch 2 la ce hardware de toata jena are ceasul asta al lor. Cum ar fi ca odata la cateva luni sa tot apara cum ca au lansat alte huse iarasi pentru iphone 6/6S?

 • icetkk

  @Zaone
  M-a mâncat moderarea asta. Din trei comentarii, unul cu siguranță apare peste 10-15 ore din cauza moderării.
  Spune-mi și mie cuvintele care declanșează nenorocirea, să știu să reformulez! Sau măcar spune-mi care e “trigger-ul” aici?

 • icetkk

  Comentez cu poze, că mie-mi intră 40% din comentarii la moderare total aiurea.

 • Mircea Radulescu

  Abia acum v-ati prins ca Apple ne vinde curele ? De ce sa grabeasca lansarea versiunii 2 cand ei vand foarte bine accesoriile.

 • Fane

  Va apare si la noi din 15.04