Apple iti permite sa creezi online design-ul viitorului tau Apple Watch

Compania Apple si-a actualizat website-ul in cursul zilelor trecute, iar separat de includerea produselor noi prezentate in cadrul conferintei de luni, cei din Cupertino au implementat deasemenea si un modul online care permite personalizarea Apple Watch de catre utilizatori.

Mai exact, persaoanele care sunt interesate sa cumpere online un Apple Watch vor avea posibilitatea de a alege carcasa, curea/bratara si fata ceasului inteligent pe care urmeaza sa il primeasca acasa, totul fiind gandit astfel incat sa fie cat mai usor de utilizat de catre clienti.

Optiunile pentru curele si bratari par nelimitate, fiecare combinatie putand fi facuta foarte repede din aceasta pagina folosind simple miscari ale unui mouse in interfata interactiva creata de catre compania Apple, ideea in sine fiind una extrem de interesanta.

Cu ajutorul acestui nou modul de personalizare a Apple Watch clientii vor fi mult mai usor de convins sa cumpere ceasul inteligent din Apple Store, vizitarea unui magazin fizic pentru a face aceasta actualizare nemaifiind necesara multumita schimbarii facute de catre Apple.

Avand in vedere ca vorbim despre un modul online disponibil in website-ul Apple, doar cei care cumpara Apple Watch prin magazinul online al celor din Cupertino vor beneficia de el.

personalizare Apple Watch online