iPhone 6S poate avea suport dual-sim cu aceste accesorii

Smartphone-urile dual-sim au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si asta deoarece ofertele tot mai variate ale operatorilor de telefonie mobila fac tot mai grea alegerea unor optiuni sau abonamente care sa aiba tot ceea ce isi doresc utilizatorii.

Desi compania Apple nu a lansat vreodata vreun iPhone cu suport dual-sim, astazi va vorbesc despre doua adaptoare care va permit sa folositi simultan doua cartele cu al vostru iPhone 6S, teoretic, fara a avea jailbreak facut in prealabil, totul fiind cat se poate de simplu de realizat.

Primul adaptor dual-sim pentru iPhone 6S are numele de cod I-62S si poate fi vazut in imaginea de mai jos, el fiind extrem de simplu gandit pentru a permite folosirea unei cartele nanoSIM impreuna cu una de dimensiune normala carcasa avand inclusiv un sertar SIM special ce trebuie introdus in terminal.

Carcasa creata de catre producatori ascunde adaptorul dual-sim pentru utilizarea zilnica, acesta fiind lasat in afara smartphone-ului pentru a tine si cel de-al doilea SIM, aceasta fiind metoda standard pentru majoritatea terminalelor cu adaptoare de acest gen.

adaptor sim iPhone 6S

Cel de-al doilea adaptor dual-sim pentru iPhone 6S are o configuratie similara si vine cu aceleasi accesorii precum cel de mai sus, carcasa acestuia fiind din silicon si mult mai usor de pus sau dat jos de pe terminalul vostru functionalitatea fiind similara pentru ambele.

Primul adaptor dual-sim este disponibil pentru descarcare de aici la pretul de 80 de dolari in timp ce al doilea poate fi cumparat de aici la pretul de doar 19 dolari.

adaptor dual-sim iPhone 6S