Samsung: Note 20, UIMITOR, te va APARA Impotriva Coronavirus

Samsung are parte de un anunt uimitor pentru toti clientii, iata cum va incerca sa-i protejeze de Coronavirus pe clienti cu noul GALAXY Note 20.

samsung antimicrobian

Samsung pare sa fi facut ceva ce e posibil sa vedem de la mult mai multi producatori de telefoane mobile in viitor, iar asta in contextul in care noul Coronavirus inca ramane o problema extrem de mare. Mai exact, pentru seria Galaxy Note 20 cei de la Samsung au facut o serie de carcase speciale care ar trebui sa ofere inclusiv protectie impotriva noului Coronavirus, sau cel putin asta scrie pe ele, dupa cum puteti vede si in imaginea prezentata mai jos.

Samsung prezinta noile sale carcase pentru Galaxy Note 20 ca avand aplicat un strat antimicrobian pe ele, iar foarte multi sunt de parere ca aceasta ar fi o bariera impotriva contaminarii carcasei cu noul Coronavirus. Desigur ca deocamdata nu stim 100% sigur ca Samsung a gasit o solutie pentru a proteja carcasele telefoanelor impotriva contaminarii cu noul Coronavirus, dar in baza a ceea ce vedem, alta explicatie logica nu prea exista in acest moment.

Samsung: Note 20, UIMITOR, te va APARA Impotriva Coronavirus

samsung antimicrobian carcasa

Samsung ar putea avea pentru clientii care vor Galaxy Note 20 o solutie pentru a-si proteja ecranele pana in momentul in care le deschid si le folosesc, iar asta pentru ca in acel moment ecranul va fi contaminat. Desigur ca daca atat ecranul, cat si carcasa telefoanelor Galaxy Note 20, ar fi tratate cu aceasta solutie speciala impotriva microbilor, atunci Samsung le-ar putea oferi clientilor protectie totala impotriva infectarii prin contact cu suprafete contaminate.

Samsung ar fi inregistrat inclusiv un brevet de inventie pentru ceea ce pare a fi aceeasi substantia antimicrobiana aplicata pe carcasele de mai sus, iar de aici s-a facut legatura cu Galaxy Note 20. Conform informatiilor de la Samsung, aceasta substanta ar putea tine telefoanele ferite de Coronavirus timp de 90 de zile, dupa care probabil ca ar trebui reaplicata, ceea ce ar putea fi de mare ajutor pentru utilizatorii care vor sa fie in siguranta.

Samsung este, deocamdata, primul producator care vine cu o asemenea solutie pentru protejarea impotriva noului Coronavirus, dar cel mai probabil nu va fi singurul cu asa ceva.