Best New Game Updates – cele mai bune actualizari pentru jocuri la inceputul lunii martie

Best New Updates este o sectiune de aplicatii disponibila de foarte multa vreme in App Store-ul companiei Apple, ea fiind gandita in ideea de a ne ajuta sa descoperim cele mai importante update-uri pentru jocuri.

Fiind o subs-sectiune a categoriei principale de jocuri din App StoreBest New Updates ne afiseaza cele mai recente update-uri importante pentru jocurile populare ale App Store.

Vorbim despre o selectie facuta de catre angajatii companiei Apple printre jocurile cele mai populare ale App Store si de o afisare a update-urilor care imbunatatesc semnificativ functionalitatea lor.

Sectiunea Best New Updates este disponibila urmand acest link.

Articolul precedentSteve Wozniak: smartwatch-urile nu merita cumparate
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 18.04.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.