Microsoft Surface Phone ar putea avea 8 GB RAM

Microsoft Surface Phone ar putea avea 8 GB RAM si 500 GB spatiu de stocare, un chip Snapdragon 830 completand specificatiile de top.

Microsoft Surface Phone ar putea avea 8 GB RAM conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri, compania americana putandu-le oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a beneficia de putere de procesare extraordinara intr-un gadget cu ecran de 5.7 inch.

Folosind viitoarele chip-uri Snapdragon 830, compania Microsoft intentioneaza sa vanda Surface Phone in multiple versiuni care au intre 3 GB si 8 GB RAM, dar care ofera intre 32 GB si 500 GB spatiu de stocare, specificatiile parand destul de exagerate la o prima vedere.

Stim deja ca Samsung Galaxy Note 6, sau Note 7, va avea 6 GB RAM incorporat, asa ca trecerea la 8 GB RAM nu este foarte departe si cei de la Microsoft ar putea vinde un Surface Phone extrem de potent, mai ales ca el este gandit pentru productivitate.

Pana in momentul de fata nimeni nu a conceput totusi faptul ca un smartphone ar putea avea 500 GB spatiu de stocare si acest lucru pare foarte greu de crezut, mult mai credibila fiind implementarea a 256 GB spatiu de stocare intr-un smartphone.

The first variant of the Surface Phone will get 3GB RAM and 32GB internal storage. The second version will come with 6GB of RAM and 128GB storage. But the rumors also say that the Microsoft Surface Phone will get a third variant that will feature a mind-boggling 8GB of RAM with 500GB of internal storage!

Daca Microsoft ar lansa un Surface Phone cu atat de mult RAM si atat de mult spatiu de stocare, ei bine ar lua fata producatorilor Android cu specificatii de top, insa sistemul de operare Windows ar putea fi marea problema in fata cresterii vanzarilor.

Separat de sistemul de operare care nu este popular, Surface Phone ar putea costa pana la 920 de dolari, sau poate chiar mai mult in functie de specificatii, iar la asemenea preturi terminalul va fi cu siguranta trecut cu vederea de catre foarte multa lume.