Atacul terorist din Orlando duce la instalarea de detectoare de metale la WWDC 2016

Multi dintre voi probabil stiti deja ca ieri a avut loc un atac terorist intr-un club gay din Orlando, SUA, peste 50 de persoane pierzadu-si viata, cei de la ISIS revendincand atentatul, iar evenimentul tragic a pus intreaga SUA in alerta, inclusiv compania Apple, care a decis sa monteze detectoare de metale la usile care faciliteaza accesul in sala de conferinte a WWDC 2016.

Aceasta este prima oara cand compania Apple impune masuri de securitate atat de stricte pentru un eveniment de acest gen, insa ceea ce s-a intamplat ieri a generat cu siguranta frica in foarte multi americani, iar cei de la Apple considera ca este mai bine sa fii protejat decat sa traiesti cu speranta ca nu se va intampla nimic rau.

Ieri Tim Cook, Phil Schiller si Lisa Jackson, toti din echipa de conducere a Apple, si-au exprimat regretul vis-a-vis de tragedia din clubul din Orlando, asa ca poate unii se asteptau ca detectoarele de metale sa isi faca apritia la intrarea in WWDC 2016, compania Apple putand avea si indicii care sa sugereze faptul ca persoanele aflate acolo ar putea fi in pericol.

Avand in vedere ca vorbim despre o tragedie nationala pentru americani, exista posibilitatea ca Tim Cook sa vorbeasca despre eveniment in cadrul conferintei Apple, iar tot ceea ce se va intampla diseara in San Francisco vom vedea in direct, iar pe iDevice.ro puteti participa la discutii despre el incepand cu ora 19:30.

detector metale WWDC 2016

Articolul precedentMicrosoft va cumpara LinkedIn cu 26.2 miliarde de dolari
Articolul următorPresedintele Foxconn anunta scaderea vanzarilor iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.