3D Touch redenumeste foldere si afiseaza notificari individuale in iOS 10

Cu 3D Touch in iOS 10 putem redenumi folderele de aplicatii si putem vedea ce aplicatii din foldere au notificari necitite.

Cea mai mare schimbare pentru foldere de la implementarea lor si pana in prezent este disponibila in iOS 10, compania Apple oferindu-ne posibilitatea de a folosi sistemul 3D Touch pentru a redenumi folderele din terminalele noastre, dar si de a vedea ce aplicatii au notificari necitite.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata totul, practic iOS 10 afisand butonul de redenumire ca scurtatura pentru 3D Touch fara a mai fi necesara accesarea folderului, in acelasi meniu de scurtaturi fiind afisate si aplicatiile care au notificari necitite si sunt in acel folder.

Apasarea pe una dintre scurtaturile care afiseaza faptul ca exista aplicatii care au notificari necitite va duce la accesarea rapida a respectivei aplicatii, astfel ca nu va mai trebui sa accesam folderul de fiecare data cand acesta ne spune ca exista notificari necitite pentru aplicatii.

Ce parere aveti despre aceste schimbari ?

3D Touch folder iOS 10

5 COMENTARII

  1. Buna ,am o intrebare daca puteti sa ma ajutati.(Nu este cu referire la articol dar nu am știut unde sa pun aceasta întrebare).Este jailbreak pentru ios 9.2.1 ? daca da ,de unde as putea sa il iau. Multumesc