iPhone 7 Plus ar putea fi lansat fara camera duala

iPhone 7 Plus ar putea fi lansat fara camera duala in 2016 din cauza dificultatilor in a implementa aceasta componenta in smartphone.

iPhone 7 Plus ar putea fi lansat fara camera duala anul acesta, compania Apple parand sa aiba dificultati destul de mari implementarea acestei componente in terminalele sale, sau cel putin asta sugereaza o informatie aparuta in cursul noptii trecute direct din Asia, probaibl de la partenerii Apple.

Foarte multe zvonuri din ultimele luni au sugerat faptul ca iPhone 7 Plus are camera duala si aceasta urma sa fie una dintre principalele noutati pe care Apple urma sa le ofere pentru dispozitivul sau, insa se pare ca aparente dificultati tehnice in producerea la scara larga a componentei, sau implementarea in terminal ar impiedica utilizarea.

Majoritatea celor care sunt interesati sa cumpere iPhone 7 s-au plans din cauza faptului ca exista foarte putine motive pentru a cheltui bani pe viitorul smartphone Apple, iar adaca nici macar iPhone 7 Plus nu va avea camera duala, atunci lucrurile se complica foarte mult pentru cei din Cupertino.

S-a zvonit ca iPhone 7 va avea o camera mai buna anul acesta, iar ea ar putea fi folosita si in iPhone 7 Plus daca noua camera duala nu mai poate fi utilizata, insa in aceste conditii, oare cum va promova Apple cele doua smartphone-uri cu schimbari atat de putine pentru utilizatori ?

Mai mult decat atat, iPhone 7 Plus cu 3 GB RAM trebuia sa fie lansat pentru a putea sustine noua camera duala, insa daca ea nu va mai fi oferita, atunci Apple va mai folosi hardware atat de puternic pentru viitorul sau smartphone, sau va decide sa utilizeze in continuare 2 GB RAM ?

Apple are nevoie de ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa aiba succes pentru a-i creste vanzarile, insa daca terminalele nu vor veni cu noutati suficient de convingatoare, atunci cei din Cupertino vor avea foarte mari probleme in a convinge lumea ca smartphone-urile merita cumparate.