Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 are buton Home virtual cu Force Touch

iPhone 7 are buton Home virtual cu Force Touch

iPhone 7 are buton Home virtual cu Force Touch care simuleaza apasarile prin vibratii, iOS 10 urmand a contine noi functii pentru el.

iPhone 7 are buton Home virtual cu Force Touch, iar primul zvon privind implementarea unei asemenea caracteristici in viitorul smartphone Apple a aparut cu cateva luni in urma, diverse alte zvonuri confirmand schimbarea, inclusiv unul recent, atunci fiind facuta prima dezvaluire cu privire la faptul ca Apple va oferi o modificare atat de substantiala pentru utilizatori.

Aseara, analisti americani care au obtinut informatii de la parteneri ai companiei Apple confirma faptul ca iPhone 7 va avea un buton Home care are Force Touch implementat, adica va fi eliminat sistemul mecanic clasic si vom avea un buton care va simula o apasare prin vibratia emisa de catre sistemul Force Touch implementat sub el.

Noul buton Force Touch virtual al iPhone 7 nu va mai fi usor introdus in panoul frontal, ci va sta la aceeasi “inaltime” cu restul panoului frontal, deci utilizatorii vor apasa cu preisune pe el pentru a-l actiona si vor resimti o vibratie emisa de catre Force Touch, aceasta simuland apasarea si confirmand pentru utilizator indeplinirea actiunii.

iPhone 7 vine fara clasicul buton Home

Apple foloseste un sistem similar in trackpad-urile din MacBook, deci utilizatorii care au un asemenea produs stiu care este experienta de care vor avea parte in momentul in care noul iPhone 7 cu buton Home Force Touch va fi lansat, experienta de utilizare urmand a fi cu mult diferita pentru restul clientilor Apple.

Una dintre problemele implementarii unui buton Force Touch in iPhone 7 are legatura cu faptul ca resetarea dispozitivului nu va mai fi posibila, asa ca Apple va crea probabil o metoda noua de a reseta un terminal iPhone, unul dintre butoanele de volum putand fi utilizat pentru a indeplini aceasta actiune in terminale.

Rezistenta la apa si un al doilea difuzor

Pentru ca zvonul sa fie complet, analistii care au furnizat aceste informatii sustin ca iPhone 7 va fi rezistent la apa, lucru care l-am mai auzit in diverse alte zvonuri, dar si ca el urmeaza sa vina si cu un al doilea difuzor, acesta inlocuind portul audio de 3.5mm pe care foarte multa lume inca mai doreste sa il vada.

camera iPhone 7 mare 1

Combinand toate acestea si cu faptul ca vom avea un iPhone 7 negru spatial, iata ca Apple urmeaza sa ne ofere destul de multe schimbari cu noul sau smartphone, insa avand in vedere ca exista si foarte multi critici ai modificarilor, ramane de vazut cata lume le va privi cu ochi buni si va decide sa cheltuie bani pe noul produs al americanilor.

Voi ce parere aveti despre noul buton Home ?

 • Călinescu

  Mai merge 6S inca un an.. Nu par a fi schimbari majore.. Cel putin pana la 7S/8.

 • Eu.G

  Ce intelegi tu prin schimbari majore?

 • Srb Srb

  fara jack port, fara dungi,a10,optiune de 256 spatiu stocare,camere mai bune,dual speakers,ios10,water resistance. Da fiecare in parte fiind mic ca upgrade dar per total majoritatea care vin mai ales de pe iphone 5s sau 6 este un upgrade major

 • Robert

  Pe langa toate astea, noul mod de deblocare a device-ului in iOS 10, confirma chestia asta.

 • Filip Ionut

  Super schimbari. Abia astept sa schimb i6.

 • bogdan

  Asta înseamnă că vom avea un ecran mai lung?

 • Srb Srb

  La anul

 • Robert Preda

  In regula….dar nu vad nimic despre DISPLAY!!!!!! Aia ar fi o schimbare…Ca albul sa nu fie gri ca acum…pixeli…calitate…UNDE? CAND? Restul…un buton, o boxa…un iOS….apa de ploaie!!!!

 • Ecranul va fi identic, din ceea ce se stie pana acum.

 • Filip Ionut

  Ecranul e super asa cum este. Ma ustura ochii ingrozitor dupa 2 min de privit telefonul iubitei(s6 edge). Crede-ma,este densitatea perfecta de pixeli. Apple stie bine ce face!!

 • Filip Ionut

  Doamne Ajuta

 • Srb Srb

  Am zis, la anul

 • Srb Srb

  Ce probleme ai cu albul? Chiar pe 6s nu prea mai sunt pete galbene sau altfel de probleme. Poate ai activat night shift

 • V.P

  .

 • Srb Srb

  Neata. Stiu stiu mai este 1 an si 3 luni pana la adevaratul upgrade

 • Viorel Predatorul

  Pentru tine, S7 este peste iPhone 6S plus doar la display și la screen to body ratio. Nu uita de următoarele: design, calitatea materialelor, cameră, sistem de operare (thanks to Google), încărcare wireless, NFC, preț. La toate astea, S7 este superior iPhone-ului.
  Ca exercițiu, spune cu ce excelează iPhone față de S7? Ceva obiectiv, măsurabil… Thx!

 • Srb Srb

  @ viorel Ca design nu ma pot pronunta e chestie de gusturi iar calitatea materialelor iphone este peste al 7000,stainless steel, safir, sticla.incarcare wireless ma ajuta doar in masina, camera o fi mai buna dar nu este atat de vizibil mai buna si totul poate fi datorat display ului

 • Filip Ionut

  Sper sa-l regleze cat mai bine . Daca nu,voi ramane la iphone-ul fara acest display.

 • Filip Ionut

  Probabil. Nu suport sub nicio forma acel ecran.

 • Filip Ionut

  Nu e vorba de concurenta. Am incercat cu android si implicit samsung dar nu ma impac. Jobul presupune multe telefoane si mesaje,emailuri. Mi-e mult mai greu sa lucrez pe android/ samsung decat pe ios/apple.