iPhone 7 are buton Home virtual cu Force Touch

iPhone 7 are buton Home virtual cu Force Touch care simuleaza apasarile prin vibratii, iOS 10 urmand a contine noi functii pentru el.

iPhone 7 are buton Home virtual cu Force Touch, iar primul zvon privind implementarea unei asemenea caracteristici in viitorul smartphone Apple a aparut cu cateva luni in urma, diverse alte zvonuri confirmand schimbarea, inclusiv unul recent, atunci fiind facuta prima dezvaluire cu privire la faptul ca Apple va oferi o modificare atat de substantiala pentru utilizatori.

Aseara, analisti americani care au obtinut informatii de la parteneri ai companiei Apple confirma faptul ca iPhone 7 va avea un buton Home care are Force Touch implementat, adica va fi eliminat sistemul mecanic clasic si vom avea un buton care va simula o apasare prin vibratia emisa de catre sistemul Force Touch implementat sub el.

Noul buton Force Touch virtual al iPhone 7 nu va mai fi usor introdus in panoul frontal, ci va sta la aceeasi “inaltime” cu restul panoului frontal, deci utilizatorii vor apasa cu preisune pe el pentru a-l actiona si vor resimti o vibratie emisa de catre Force Touch, aceasta simuland apasarea si confirmand pentru utilizator indeplinirea actiunii.

iPhone 7 vine fara clasicul buton Home

Apple foloseste un sistem similar in trackpad-urile din MacBook, deci utilizatorii care au un asemenea produs stiu care este experienta de care vor avea parte in momentul in care noul iPhone 7 cu buton Home Force Touch va fi lansat, experienta de utilizare urmand a fi cu mult diferita pentru restul clientilor Apple.

Una dintre problemele implementarii unui buton Force Touch in iPhone 7 are legatura cu faptul ca resetarea dispozitivului nu va mai fi posibila, asa ca Apple va crea probabil o metoda noua de a reseta un terminal iPhone, unul dintre butoanele de volum putand fi utilizat pentru a indeplini aceasta actiune in terminale.

Rezistenta la apa si un al doilea difuzor

Pentru ca zvonul sa fie complet, analistii care au furnizat aceste informatii sustin ca iPhone 7 va fi rezistent la apa, lucru care l-am mai auzit in diverse alte zvonuri, dar si ca el urmeaza sa vina si cu un al doilea difuzor, acesta inlocuind portul audio de 3.5mm pe care foarte multa lume inca mai doreste sa il vada.

camera iPhone 7 mare 1

Combinand toate acestea si cu faptul ca vom avea un iPhone 7 negru spatial, iata ca Apple urmeaza sa ne ofere destul de multe schimbari cu noul sau smartphone, insa avand in vedere ca exista si foarte multi critici ai modificarilor, ramane de vazut cata lume le va privi cu ochi buni si va decide sa cheltuie bani pe noul produs al americanilor.

Voi ce parere aveti despre noul buton Home ?