Visions of Harmony – Apple colaboreaza cu NASA pentru celebrarea misiunii spatiale Juno

Visions of Harmony este un film creat de catre Apple in parteneriat cu NASA pentru celebrarea misiunii Juno ce are drept scop explorarea orbitei planetei Jupiter, clipul video de doar 9 minute fiind distribuit in exclusivitate de catre compania americana prin intermediul Apple Music in perioada urmatoare.

Pentru Visions of Harmony compania Apple a creat inclusiv o sectiune speciala in Apple Music denumita Destination: Jupiter, aceasta prezentand informatii despre el, diverse melodii ale unor artisti ai Apple Music fiind incluse in pelicula, inclusiv unele ale managerului Apple Music, Trent Reznor.

Filmul de scurt metraj numit Visions of Harmony include in principal un interviu cu Scott Bolton, investigatorul principal al misiunii Juno, plus alte informatii si imagini in legatura cu sonda care a fost trimisa pentru a explora orbita planetei Jupiter.

Sonda spatiala a misiunii Juno a fost lansata de catre NASA in anul 2011 si va ajunge in orbita planetei Jupiter abia pe 4 iulie, ea urmand a ajuta NASA sa inteleaga mai multe despre planeta care face parte din sistemul nostru solar, dar si eventual despre originile planetei Terra.

Apple sustine ca scopul crearii Visions of Harmony este de a produce un material educational care sa inspire oamenii, compania americana anuntand inclusiv ca va oferi actualizari privind statusul misiunii si cele descoperite in cadrul sau, totul urmand a fi, desigur, disponibil in Apple Music.

Daca sunteti interesati sa vedeti filmul Visions of Harmony, ei bine il puteti accesa in aceasta pagina.

Visions of Harmony