Prima Pagina iOS 10 iOS 10 beta 2 aduce un nou mod de a debloca iPhone...

iOS 10 beta 2 aduce un nou mod de a debloca iPhone sau iPad

8

iOS 10 beta 2, lansat aseara pentru utilizatorii din lumea intreaga, vine cu o functie noua pe care probabil multa lume o va aprecia, ea modificand din nou modul in care deblocam iPhone, iPad si iPod Touch-urile, compania Apple renuntand la slide to unlock in favoarea widget-urilor pentru aplicatii.

Noua optiune a iOS 10 beta 2 nu este deocamdata functionala, insa ea apare in aplicatia de setari, iar conform denumirii butonului, se pare ca vom putea sa ne deblocam iDevice-urile prin simpla atingere a inelului Touch ID din jurul butonului Home, fara a mai fi nevoiti sa apasam efectiv butonul pentru deblocare.

In momentul de fata, plasarea degetului peste butonul Touch ID in LockScreen are drept efect deblocarea iDevice-ului nostru, insa nu si accesarea ecranului principal de aplicatii, el ramanand in LockScreen pentru a ne permite sa accesam din acest ecran diverse functii care nu sunt disponibile cand ecranul este blocat.

Noua functie rest finger to unlock, va debloca efectiv terminalul si ne va duce in LockScreen, insa asta abia cand ea va incepe sa functioneze, deoarece in iOS 10 beta 2 ea este doar de forma, activarea sau dezactivarea butonului neavand vreun efect asupra modului in care se deblocheaza iDevice-urile.

Rest Finger to Unlock

Articolul anteriorBrexit va afecta vanzarile Apple in Marea Britanie
Urmatorul articoliPhone 6S inca poate fi revandut la un pret mare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.