Noi schite ale iPhone 7 prezinta schimbarile pregatite de Apple

O serie de noi schite CAD ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus prezinta versiunea finala a carcaselor care urmeaza sa intre in productie.

Schitele  de mai jos au aparut in cursul noptii trecute pentru a ne prezenta o imagine destul de clara cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere iPhone 7 si iPhone 7 Plus in momentul lansarii pe piata, ele fiind in aparenta preluate direct de la unul dintre partenerii companiei Apple.

Schitele nu prezinta vreo schimbare de care nu stiam pana acum in legatura cu iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, ele reiterand absolut toate modificarile pe care o varietate de zvonuri ni le-au spus, de la camera duala si pana la inlocuirea portului audio de 3.5mm cu un al doilea difuzor, care nu va fi stereo.

Pastrarea design-ului in limitele stabilite pentru iPhone 6S, cu eliminarea antenelor din carcasa si marirea spatiului pentru camera in iPhone 7, sunt aratate si in aceste schite ale celor doua noi smartphone-uri, ele fiind publicate de catre o sursa foarte credibila de informatii cu privire la produse Apple inca nelansate.

Avand in vedere ca schitele vin cel mai probabil direct de la unul dintre partenerii Apple, ne putem imagina ca aceasta ar fi si versiunea finala a design-ului stabilit de catre cei din Cupertino pentru ca dispozitivele sa intre in productie de masa, acest lucru urmand sa inceapa luna aceasta, sau cel tarziu luna viitoare.

Desi pentru unii informatiile privitoare la iPhone 7 sau iPhone 7 Plus ar putea parea greu de crezut, repetabilitatea lor este un indicator foarte clar al faptului ca ele vin de la surse credibile si ca modificarile prezentate sunt intr-adevar pregatite de catre compania Apple pentru noi.