Skype permite partajarea offline de fisiere

Ieri aplicatia Skype a fost actualizata de catre compania Microsoft, iar una dintre functiile noi implementate pentru utilizatori este posibilitatea de a partaja fisiere ale caror dimensiuni nu depasesc 300 MB.

Vorbim despre poze, filme, sau orice alt tip fisiere suportate de catre Skype, ele putand fi trimise separat catre contacte, acestea putandu-le descarca in momentul in care se conecteaza la retea.

Fisierele sunt salvate in serverele celor de la Skype pentru a putea fi descarcate de catre contactele noastre chiar si atunci cand noi ne deconectam de la retea, ideea celor de la Skype fiind extrem de interesanta.

So, now you can share a holiday video and go straight back to the beach, knowing that your friends and family can download the video whenever they come online—while you’re out enjoying the sunshine!

Separat de aceasta noua functie, Skype permite acum redescarcarea unui fisier care ne-a fost partajat, astfel ca daca l-ati descarcat o data pe un device, veti putea face o noua descarcare si pe alte terminale, daca aveti nevoie, fara a mai fi restrictionati de catre retea.

Collect a file more than once, on multiple devices – you can now pick up a file multiple times on different devices. Imagine you’re on your way home and want to start reviewing a PowerPoint document on your phone, and then download it again to make edits on a computer at home.

Noile functii ale aplicatiei Skype sunt disponibile atat pentru utilizatorii de terminale mobile, cat si pentru cei care folosesc aplicatia pentru desktop.