Carcasa iPhone 7 apare intr-un nou clip video

La doar cateva ore dupa publicarea imaginilor cu patru presupuse carcase iPhone 7, iata ca in aceasta seara avem un clip video in care ni se prezinta doua presupuse carcase pentru iPhone 7, acestea parand sa fie disponibile la scara larga in China, sau cel putin aceasta pare sa fie ideea pe care ne-o sugereaza aceste leak-uri.

Dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, vorbim despre exact acelasi tip de carcase pentru iPhone 7, ele fiind filmate timp de doar 6 secunde intr-o tara asiatica, iar aceleasi culori gri spatial si argintiu ne sunt prezentate, probabil pentru a sugera faptul ca Apple nu va lansa acel negru spatial de care am tot auzit.

Singurele trei diferente majore care sunt vizibile in carcasa iPhone 7 in comparatie cu iPhone 6S sunt : camera de dimensiune mult mai mare, lipsa antenelor care impart carcasa in trei parti distincte si o modificare pentru felul in care este gandita gaura pentru camera, acum ea inconjurand senzorul de imagine.

Practic nu vorbim despre schimbari majore, iar fara o culoare noua care sa atraga cu adevarat interes din partea oamenilor, este putin probabil ca Apple sa reuseasca sa vanda foarte multe unitati ale iPhone 7 in momentul in care noul sau smartphone de top va fi lansat pe pitele globale.

Separat de aceasta carcasa, astazi am vazut pentru prima oara si un benchmark in care ne sunt aratate performantele procesorului iPhone 7, noul chip A10 oferind un spor de performanta de aproximativ 20% pentru utilizatori, aceasta fiind si cresterea medie pe care o ofera compania Apple in fiecare an.

Ieri am aflat ca iPhone 7 are o baterie mai mare decat cea a iPhone 6S, capacitatea acesteia fiind cu 14% mai mare decat cea oferita in momentul de fata, aproximativ 1960 mAh urmand a fi oferiti de catre ea, sau aproximativ 1 ora de utilizare zilnica, deci destul de mult pentru un utilizator obisnuit.

Tot ieri am vazut si multe imagini cu presupuse casti iPhone 7, acestea avand un conector Lightning care permite introducerea lor direct in portul Lightning al dispozitivelor, schimbarea nefiind pe placul multor utilizatori deoarece ea are la baza eliminarea portului audio de 3.5mm.

In final, ramane de vazut ce fel de schimbari va oferi compania Apple, insa este clar ca va fi greu de impacat pe toata lumea.

5 COMENTARII

  1. Dezamăgitor faptul ca nu vine cu o culoare noua. Cred ca ne-am saturat cu toții de acest space grey. Nici nu stiu ce sa fac atunci cand va apărea.