Cum instalezi iOS 10 beta 3 pe iPhone sau iPad

Daca tot avem iOS 10 beta 3 disponibil de aseara pentru iPhone, iPad si iPod Touch, atunci de ce sa nu invatam sa il si instalam in terminalele noastre, chiar daca in momentul de fata compania Apple a lansat doar versiunea dedicata dezvoltatorilor de aplicatii, nu si pe cea dedicata utilizatorilor obisnuiti inscrisi in programul de testare publica.

V-am spus aseara ce aduce nou iOS 10 beta 3, compania Apple schimband din nou destul de multe in sistemul sau de operare dedicat iDevice-urilor, astfel ca veti avea parte de performante mai bune, o multitudine buguri rezolvate, dar si unele schimbari prin interfata, care fie va vor fi pe plac, fie nu.

Aceasta metoda este utila atat pentru cei care au deja instalata o alta versiune beta a iOS 10, cat si pentru cei care fac aceasta procedura pentru prima oara, iar inainte de a incepe, este recomandabil sa faceti un backup datelor din terminalele voastre folosind iCloud, sau programul iTunes.

Instaleaza iOS 10 beta 3

Daca ati instalat iOS 10 beta 2 in iPhone, iPad sau iPod Touch-urile voastre, atunci pentru a instala iOS 10 beta 3 trebuie sa :

  • Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
  • Accesati General > Software Update, General > Actualizare Software.
  • Apasati butonul de instalare, introduceti codul de siguranta, daca aveti unul, confirmati acceptarea termenilor si conditiilor si asteptati, procedura durand intre 5 si 10 minute.

Daca instalati iOS 10 beta 2 ca prima versiune a acestui sistem de operare, atunci urmati procedura de mai jos :

Pentru a instala iOS 10 beta 3 trebuie sa :

  • Accesati acest link din Safari, de pe iPhone, iPad sau iPod Touch.
  • Apasati butonul din partea dreapta sus, apoi selectati optiunea Direct Download.
  • Apasati Install de 3 ori.
  • Daca vi se cere sa reporniti terminalul, confirmati procedura.
  • Dupa repornire mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si veti vedea iOS 10 beta 3 disponibil pentru instalare.

In functie de terminalul pe care il aveti, pachetul de instalare poate avea intre 1.3 GB si 2 GB, deci asigurati-va ca aveti suficient spatiu de stocare disponibil in iPhone sau iPad inainte de a incepe procedura, altfel ea va fi refuzata, bateria trebuind sa fie incarcata la minim 50%, sau sa aveti terminalul conectat la o sursa de energie.

Daca aveti intrebari, le astept in comentarii.