Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.3 vs iOS 9.3.2 – comparatia performantelor

iOS 9.3.3 vs iOS 9.3.2 – comparatia performantelor

iOS 9.3.3 si iOS 9.3.2 sunt puse fata in fata intr-un test al performantelor pentru a ni se arata care dintre cele doua versiuni ale sistemului de operare functioneaza mai bine pe iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, prima dintre cele doua versiuni mentionate fiind lansata in cursul serii trecute de catre cei de la Apple.

In clipurile video de mai jos veti vedea ca iOS 9.3.3 functioneaza la fel de bine precum iOS 9.3.2, ba chiar are si unele momente in care are performante mai bune, cei de la Apple reusind sa ofere o imbunatatire si din acest punct de vedere pentru utilizatori, asta separat de rezolvarea problemelor cu vulnerabilitatile existente in iOS.

V-am spus dimineata impresiile despre iOS 9.3.3, iar in cazul meu performantele au fost mai bune decat in cazul iOS 9.3.2, acelasi fiind sentimentul inclusiv in cazul folosirii versiunilor beta ale sistemului de operare, deci totul a fost mentinut de catre compania Apple in toate versiunile beta oferite pana acum.

Acum aproximativ o ora v-am prezentat si o comparatie intre performantele iOS 10 beta 3 si iOS 9.3.2, in acea situatie noua versiune a sistemului de operare avand performante mai bune decat cea veche, deci Apple incearca sa ne ofere o experienta mai buna pentru folosirea terminalelor sale.

 • cas

  Zaone , scuze off-topic , de ce când fac trecerea de la 9.3.2 de ex la 10 beta 3 pierd anumite contacte , nu e prima oară , când trec de la un iOS la altul si daca am trecut de la 9.3.2 la 9.3.3 beta 3 am pățit la fel , si totul e sincronizat iCloud

 • raka

  Cred ca nu ai activat backup iCloud

 • cas

  backup iCloud salvează altceva nu contacte… ms

 • dreamcs

  Cas se vede ca habar n-ai cu ce se mănâncă un IPhone ,treci inapoi la nokia ! Raka ți-a dat un răspuns foarte bun,in ICloud ai backup contacte care sigur nu il ai activat!

 • Cas

  Citește aici băiete , si după sa vorbești !!!!

 • Cas

  Si aici am bifate contactele !!!

 • Daca ai avut activata salvarea contactelor, atunci e posibil sa fie un bug. N-ai fi primul care pateste asta si cu siguranta nici ultimul. Daca erau in telefon, trebuiau salvate de iCloud. Daca nu a vrut sa le salveze, atunci are o problema el. Vezi daca in icloud.com iti apar.

 • cas

  Ms zaone

 • dreamcs

  “Băiete”am citit ,ai scris ca in iCloud nu se salvează contactele ,îmi e de ajuns esti prea scurt la minte “băiete”.

 • cas

  Păcălici mare esti !!! Nu știu dc te bagi tu in seama pe aici, ca na auzit nimeni de tine pana acum, zaone a înțeles ce am spus, tu din păcate n-ai cum:)))))))