Noi imagini prezinta iPhone 7, 7 Plus si 7 Pro

In cursul acestei zile au aparut pe internet noi imagini in care carcasele iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro sunt din nou prezentate pentru lumea intreaga, ele aratandu-ne exact ceea ce am vazut pana in prezent si de la multe alte imagini care ne aratau exact acelasi lucru cu privire la viitoarele produse ale Apple.

Carcasele sunt, desigur, facute in baza unor schite preluate din fabricile unor parteneri Apple, dar desigur ca stiti povestea, iar in baza analizarii lor realizam doar cate de mici vor fi schimbarile estetice pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere in toamna acestui an, insa nimic mai mult, din pacate.

Vorbim desigur despre cele 4 binecunoscute schimbari, adica o camera mai mare pentru iPhone 7 si una duala pentru iPhone 7 Plus/Pro, un Smart Connector pentru modelul mai mare si eliminarea antenelor care impart carcasa in 3 parti distincte, dar desigur ca stiati toate aceste informatii din zvonurile anterioare.

Aparitia acestor poze este destul de ciudata avand in vedere ca saptamana trecuta un foarte cunoscut leaker de informatii ne-a spus codurile de productie ale iPhone 7, dar si faptul ca doar doua modele vor fi lansate oficial pe piata, deci iPhone 7 Pro va fi de fapt un iPhone 7 Plus, denumirile fiind prezentate gresit de catre zvonuri.

Acestea fiind spuse, in urmatoarele saptamani vom vedea cu siguranta si mai multe imagini de acest gen.

iphone 7, pro, plus

iphone 7, pro, plus 1

iphone 7, pro, plus 2

iphone 7, pro, plus 3

7 COMENTARII

  1. din pacate pagani ferrari si restul de genul joaca in liga super sport si nu in liga limuzinelor de lux. Rolls royce este altceva. Este icon of motion.Este PP al ceasurilor mecanice