Primul prototip iPhone 7 apare intr-o imagine

Un prototip iPhone 7 al Foxconn a aparut intr-o prima imagine pentru a ne arata ca Apple are un design usor diferit pentru noul smartphone.

In cursul zilei de ieri a aparut imaginea de mai jos, ea parand a fi facuta intr-una dintre locatiile in care Foxconn testeaza terminalele iPhone ale companiei Apple, dispozitivul din imaginea vand marcaje specifice pentru un terminal care apartine celor de la Apple si a fost fabricat de catre cei de la Foxconn.

Puteti vedea ca exista doua stickere lipite peste logo-ul acestui presupus prototip iPhone 7, dar si peste locatia in care ar fi in mod normal marcata denumirea si indicativele de certificare, ambele avand coduri de bare, care probabil leaga acest dispozitiv de unul dintre angajatii care il testeaza.

Spre deosebire de toate carcasele iPhone 7 prezentate pana in momentul de fata, aceasta imagine cu prototipul iPhone 7 ne arata o schimbare majora pentru camera, aceasta parand a fi introdusa in interiorul carcasei si parand a avea aceeasi dimensiune precum camera iPhone 6S.

Camera mica si inclusa in carcasa

Pana acum am vazut doar imagini in care camera iPhone 7 era scoasa in exteriorul carcasei si inconjurata de aluminiul folosit pentru carcasa, insa aceasta imagine cu un presupus prototip iPhone 7 ne arata ca Apple ar fi introdus-o  in carcasa si ca dimensiunea sa nu ar fi mai mare decat cea a camerei folosite in iPhone 6 sau iPhone 6S.

prototip iPhone 7 imagine
Prototip iPhone 7 produs de Foxconn.

Daca acesta este intr-adevar un prototip iPhone 7, atunci exista posibilitatea ca Apple sa fi testat multiple versiuni ale viitorului sau smartphone, unele avand camera introdusa in carcasa, dimensiunea acesteia fiind identica cu cea folosita in actualele modele de smartphone-uri, iar asta ar putea sugera faptul ca ea nu va fi cu mult mai buna.

Apple testeaza fiecare model nou al iPhone cu diverse persoane in diverse tari, asa ca nu este absolut deloc greu de crezut ca avem in imagine un adevarat prototip iPhone 7, mai ales ca el are o multitudine de marcaje care sugereaza faptul ca ar fi un dispozitiv ce nu ar fi trebuit sa ajunga vreodata in fata camerei.

Dimineata v-am spus ca precomenzile iPhone 7 urmeaza sa inceapa pe 9 septembrie, lansarea iPhone 7 urmand a avea loc pe 16 septembrie, iar mai sus am putea vedea pentru prima oara cum va arata cu adevarat iPhone 7.