Noua versiune a iOS 9.3.3 jailbreak ataca serverele Apple

Astazi chinezii de la Pangu au lansat o noua versiune a iOS 9.3.3 jailbreak, aceasta fiind intr-un final tradusa in limba engleza, dar avand implementat si un nou sistem care ne permite sa semnam singuri aplicatia care se instaleaza in terminalele noastre si face efectiv jailbreak pentru toata lumea.

Dupa cum v-am explicat deja in tutorialul de jailbreak cu Cydia Impactor, este necesar sa folositi un Apple ID pentru a putea instala aplicatia PP in iPhone, iPad si iPod Touch, iar mai apoi pentru a face jailbreak, aceasta procedura parand sa puna in dificultate serverele companiei Apple in momentul de fata.

In imaginea de mai jos aveti afisata o eroare pe care probabil ati vazut-o inclusiv in programul Cydia Impactor, aceasta spunandu-ne ca exista o eroare in procesarea cererii noastre si ca ar trebui sa incercam sa semnam aplicatia mai tarziu, iar creatorul Cydia, saurik, sustine ca problema ar fi de fapt de la noua metoda Pangu.

Conform lui saurik, multitudine de utilizatori care incearca sa semneze aceasta aplicatie folosind un Apple ID si Cydia Impactor, are drept efect un trafic foarte mare generat in serverele Apple care se ocupa de aceasta procedura, eroarea fiind afisata de catre ele, asa ca doar cei mai norocosi reusesc sa finalizeze procedura.

Saurik nu a intrat in detalii cu privire la ceea ce afecteaza serverele companiei Apple, insa daca el are dreptate, atunci exista o foarte mare sansa ca aceasta procedura sa nu aiba o durata de viata foarte lunga, deoarece ea impiedica functionarea corecta a unor servere dedicate dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS.

cydia impactor avertisment 2

In aceasta idee, daca Apple va decide sa blocheze aceasta metoda de a face iOS 9.3.3 jailbreak, atunci nu mai ramane decat alternativa de a utiliza versiunea in chineza a programului de jailbreak, asta daca nu cumva compania Apple va gasi o metoda mai mult sau mai putin ingenioasa de a o bloca si pe aceea.

6 COMENTARII

  1. “Atacă”? În ce fel atacă serverele Apple? În cel mai rău caz face trafic excesiv, nu atacă. Nu face flood intenționat, nu face atac tip ddos sau orice tip de atac. Titlu tipic de Libertatea sau CanCan.