Prima Pagina iPhone 7 Carcasele iPhone 7 si iPhone 7 Plus apar in noi imagini

Carcasele iPhone 7 si iPhone 7 Plus apar in noi imagini

Carcasele iPhone 7 si iPhone 7 Plus apar astazi in noi imagini pentru a ne readuce aminte ca lansarea Samsung Galaxy Note 7 nu este singurul eveniment important din urmatoarea luna, compania Apple avand deasemenea pregatita lansarea pe piata a doua noi smartphone-uri care se nunta a fi extrem de interesante.

In imaginile de mai jos puteti vedea inca de pe acum cum vor arata iPhone 7 si iPhone 7 Plus in momentul in care vor fi prezentate de catre compania Apple si mai apoi puse la dispozitia utilizatorilor din lumea intreaga, terminalele avand un design usor modificat fata de ceea ce vedem la iPhone 6S acum.

Mai exact, puteti observa fara dubiu faptul ca iPhone 7 are o camera scoasa in exteriorul carcasei, iar iPhone 7 Plus are o camera dubla, design-ul acestor carcase parand a fi extrem de ciudat, in special in jurul camerei, insa vorbim despre obiecte facute de catre chinezi in baza unor schite si nu despre ceva facut de un partener Apple.

Majoritatea imaginilor aparute pana in prezent in legatura cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus arata exact precum vedeti in imaginile de mai jos, insa toate ne-au aratat doar carcase facute de catre diversi fabricanti chinezi, asa ca versiunea finala ar putea avea un finisaj ceva mai buna si un design mai placut.

carcase iPhone 7 si 7 Plus

carcase iPhone 7 si 7 Plus 1

carcase iPhone 7 si 7 Plus 2

 • Srb Srb

  Pur si simplu opere de arta.

 • catalin

  Du te bah tu cu opera ta.

 • V.P

  Pur si simplu Note 7 Black Onyx e bijuterie in comparatie cu puturoasele astea de carcase .

 • dreamcs

  In opinia ta probabil sunt opere de arta ,eu sunt fan Apple dar daca atat au reușit sa faca in 2 ani sa traseze niște linii pe o carcasa si sa spună ca asta e noul iPhone mi se pare de a dreptu ridicol!

 • sudteamromania

  Carcasa cea neagra va fi crima, cârcotașii au intotdeauna ceva de comentat dar cine-i ia in calcul! 😎

 • Srb Srb

  Bijuteria se refera la materialele din acel obiect. Vroiai sa zici ca este mai frumos

 • ali

  Parca sunt mai ieșite din carcasa camerele

 • Cristi

  100% in realitate o sa arate mai bine…