Planet of the Apps – serialul TV creat de Apple

0

Acum cateva saptamani v-am spus ca Apple va sponsoriza producerea unui serial TV numit Planet of the Apps, el avand in centru ecosistemul de aplicatii care sta la baza tuturor terminalelor mobile, a smartwatch-urilor, sau chiar a televizoarelor, ele fiind esentiale pentru existenta si functionarea acestora.

Proiectul celor de la Apple este in plina dezvoltare, el fiind co-produs impreuna cu o companie numita Propagate, aceasta producand serialul The Biggest Loser, insa Will.i.am va avea deasemenea un rol in productia celor din Cupertino, desi a criticat in trecut produsele Apple, in special Apple Watch.

Acum cei din Cupertino organizeaza un casting in care cauta dezvoltatori de aplicatii care sa vorbeasca despre modul in care doresc ei sa schimbe lumea in care traim, sa isi spuna povestile privind dezvoltarea de aplicatii si sa explice modul in care acest ecosistem le-a schimbat, eventual, viata.

Planet of the Apps va fi similar unui reality show, nu va fi scriptat in totalitate, iar dezvoltatorii vor fi consiliati de cei mai buni ingineri si antreprenori pentru a isi dezvolta afacerile, acestia urmand a avea acces si la investitori care vor fi dispusi sa investeasca pana in 10 milioane de dolari in proiectele lor.

App creators: Join us on the search for the next great app in a new original series. Those selected will have the chance to receive hands-on guidance from some of the most influential experts in the tech community, featured placement on the App Store, and funding from top-tier VCs.

Desi ideea seamana cu alte show-uri TV in care sunt prezentate pitch-uri pentru investitii, dezvoltatorii nu vor fi obligati sa ia banii, sau sa cedeze parti ale companiilor lor, insa aplicatiile acestora vor fi promovate cu prioritate in App Store in baza aparitiei in serialul TV Planet of the Apps.

Planet of The Apps va fi lansat oficial la inceputul anului viitor, insa filmarile vor incepe spre sfarsitul acestui an, asa ca vom mai avea de asteptat pana cand vom vedea ceea ce a creat compania Apple, ideea in sine fiind interesanta, insa ramane de vazut cum va fi executata in final.