Prima Pagina iPhone 7 Placa logica a iPhone 7 este comparata cu cea a iPhone 6S

Placa logica a iPhone 7 este comparata cu cea a iPhone 6S

La doar o zi dupa ce am vazut primele imagini cu placa logica iPhone 7, iata ca astazi avem si un clip video in care puteti observa o comparatie intre aceasta componenta si placa logica a iPhone 6S, ele avand menirea de a ne arata diferentele intre cele doua componente care urmeaza sa fie folosite de catre Apple.

Dupa cum veti vedea si in comparatia detaliata facuta de catre cei de la Geek Bar, Apple a facut o multitudine de modificari pentru placa logica iPhone 7 in comparatie cu cea a iPhone 6S, iar aici nu vorbim doar despre mutarea unor gauri de prindere, ci si despre dimensiunea unora dintre chip-urile folosite, sau pozitionarea acestora.

Mai exact, putem vedea ca in placa logica iPhone 7 chip-ul Wi-Fi este pozitionat intr-o orientare diferita fata de placa logica iPhone 6S, fara a i se modifica dimensiunile, chip-ul NFC pentru plati mobile avand deasemenea o pozitie noua, fara ca dimensiunea acestuia sa fie modificata in vreun fel.

iPhone 7 vs iPhone 6S – comparatia placilor logice

Mergand mai departe, in placa logica iPhone 7 spatiul alocat pentru chip-ul A10 pare sa fie acelasi, insa pinii de contact sunt pozitionati diferit, multiple alte modificari pentru pozitionarea si dimensiunile altor chip-uri fiind vizibile, metoda de conectare a placii logice la ecran si portul Lightning fiind deasemenea schimbata.

Per total, privind clipul video de mai sus, puteti observa ca vorbim despre o serie de modificari majore facute de catre compania Apple pentru modul in care este gandita si construita placa logica iPhone 7, insa acest lucru este perfect normal, avand in vedere ca urmeaza sa primim si noi componente.

Cu cateva ore in urma v-am prezentat un presupus benchmark iPhone 7, care ne arata ca performantele urmeaza sa fie cu mult mai bune multumita unor componente noi care vor fi folosite de catre Apple, iar felul in care este structurata placa de baza sugereaza faptul ca era nevoie de modificari interne majore.

placa de baza iphone 7 comparatie

Pe masura ce ne apropiem de lansarea iPhone 7, vom vedea tot mai multe clipuri video cu comparatii de acest gen si vom sti in avans ce ne asteapta in toamna.

placa logica iPhone 7 final

 • Srb Srb

  abia astept.Superbe placile de baza…pana si astea arata mai bine ca bombele alea de Note 7

 • Srb Srb

  cat metal e acolo…nu plastic ca la samsung

 • Srb Srb

  cum straluceste aurul de 18K din placa de baza…iar altii inca au ramas la plastic

 • Rudolf

  Srb, ai uitat sa completezi cu “nu ca la samsung”

 • Alex S.

  😂😂😂😂 exact Rudolf …

 • Mihai V

  off, câtă răutate domne’ 🙂

 • Ionut

  aia e srb! daca aia reuseau sa fabrice plasticul cu o conductivitate la fel de buna ca aurul sau cuprur, probabil ca acu arunca lumea cu lingouri pe strada….dar nah….unde nu-i…n-ai ce sa ceri… 😀

 • Srb Srb

  Corect corect :)))

 • Mircvice

  Comentarii degeaba. După cum arată vor fi performanțe mai bune. :))))

 • Mircvice

  Penibil

 • Srb Srb

  nu cred ca va fi un produs penibil