Pretul iPhone 6S continua sa scada in Romania

Ieri v-am spus ca puteti cumpara iPhone 6S la reducere si cu pret mai mic decat in Apple Store, sau la operatorii de telefonie mobila din tara noastra, compania Apple fiind intr-o situatie destul de disperata in ceea ce priveste vanzarile, asa ca acum cauta orice fel de metode pentru a le creste substantial.

De ieri si pana astazi lucrurile s-au schimbat in bine, asa ca pretul iPhone 6S a fost redus din nou, cu nu mai putin de 150 de LEI, cel putin penru acest model, el fiind acum cu 105 euro mai ieftin decat in App Store, asta desi ieri il puteti cumpara cu 70 de euro mai ieftin decat in magazinele Apple.

Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca preturile iPhone 6S de ieri, si asa mici pentru marile magazine online, sa ramana neschimbate pana in septembrie cand va avea loc prezentarea iPhone 7, insa iata ca vorbim despre o noua reducere de care va recomand sa profitati pentru ca nu se stie cat va dura.

Disperarea reduce pretul iPhone 6S

Facand o comparatie cu preturile magazinelor online din Romania, pretul iPhone 6S ajuns acum la 639 de euro este cel mai bun dintre toate magazinele online serioase de la care merita sa cumparati ceva, asa ca un pret mai bun pentru un reseller Apple nu veti gasi, nici macar la magazinele serioase care sunt concurente.

Cred ca in perioada urmatoare pretul nu va scadea la o valoare mai mica decat cea de acum, asa ca daca asteptati sa-l cumparati mai ieftin, va trebui sa strangeti bani pana prin luna octombrie, dar va recomand sa monitorizati si reducerile din aceasta pagina pentru ca, din cate se pare, ele se schimba destul de des, chiar si in bine.

pret iphone 6s redus romania