Camera iPhone 7 si stabilizatorul optic de imagine

Camera iPhone 7 va avea stabilizator optic de imagine implementat de Apple, el permitand inregistrarea de poze si clipuri video mai clare.

Camera iPhone 7 a aparut ieri in ceea ce parea a fi o prima imagine in care componenta ne era prezentata, ea fiind comparata cu toate camerele folosite de catre compania Apple in iPhone 6/6S sau iPhone 6/6S Plus, iar in baza ei am putut vedea ceea ce ar pregati compania Apple pentru utilizatori din septembrie.

Camera iPhone 7 are stabilizator optic de imagine, conform comparatiei aparute ieri, iar daca acea componenta prezentata este intr-adevar cea pentru iPhone 7, atunci Apple va implementa o schimbare majora pentru noul smartphone, pozele si clipurile video urmand a avea o calitate mult mai buna decat pana in prezent.

Camera iPhone 7 cu stabilizator optic de imagine ne va permite sa inregistram poze si clipuri video mai clar chiar daca miscam mana in timp ce inregistram respectiva poza, diferenta fata de pozele inregistrate cu o camera ce are stabilizare software fiind foarte mari, asa cum se intampla acu cu iPhone 6S in comparatie cu iPhone 6S Plus.

Camera iPhone 7 are stabilizator optic de imagine

Camera iPhone 7 cu stabilizator optic de imagine pentru poze, si cel mai probabil inclusiv pentru clipuri video, este oferita de catre compania Apple deoarece iPhone 7 Plus are camera duala, iar terminalul cu ecran de 4.7 inch trebuia sa aiba ceva care sa-l faca atractiv, aceasta caracteristica fiind extrem de importanta.

camera isight iPhone 7

Camera iPhone 7 cu stabilizator optic de imagine este prezentata in centrul imaginii de mai sus, iar daca va uitati si la camera iPhone 6S, veti observa ca noul modul are o carcasa diferita, cu 4 puncte distincte, ea urmand a se misca intre cele 4 puncte de prindere pentru a compensa miscarile telefonului si a inregistra poze focalizate.

Camera iPhone 7 nu va avea vreo optiune prin care sa fie evidentiat stabilizatorul optic de imagine ce va fi disponibil pentru ea, insa asta nu inseamna ca el nu isi va face treaba, doar ca prezenta sa va fi resimtita abia dupa ce inregistrati pozele, deoarece toata “magia” pe care o ofera componenta este facuta in timpul inregistrarii pozei.

Camera iPhone 7 va fi promovata de catre compania Apple in conferinta pentru prezentarea iPhone 7 si in baza a ceea ce este vizibil acum, se pare ca Apple are totusi cateva surprize foarte interesante pregatite pentru noi.