Reduceri la casti fara fir compatibile cu iPhone 7

Astazi puteti profita de reduceri la casti fara fir compatibile cu iPhone 7, ele fiindu-va extrem de utile incepand de luna viitoare, dupa ce Apple va lansa un smartphone care nu are port audio de 3.5mm, dar nici o pereche de casti EarPods fara fir in cutie, deci veti fi nevoiti sa ocupati portul Lightning cu castile, fara a avea posibilitatea de a mai incarca dispozitivul.

In aceasta pagina veti gasi o gama foarte variata de reduceri la casti fara fir compatibile cu iPhone 7, acestea conectandu-se prin Bluetooth la orice fel de smartphone, inclusiv la cel pe care Apple il va lansa in cursul anului viitor, preturile lor incepand de la cativa zeci de lei si ajungand pana la aproape 2000 RON.

Cele mai ieftine casti fara fir compatibile cu iPhone 7 vor oferi o experienta acceptabila pentru a asculta muzica, sau orice fel de continut multimedia prin terminalele voastre, insa daca doriti sa aveti parte de o experienta mai buna, va trebui sa cheltuiti ceva mai multi bani pentru ca sunetul sa fie mai bun.

Daca doriti ceva cu adevarat impresionant, atunci puteti cumpara casti cu anularea zgomotelor ambientala, suport pentru NFC si senzori care opresc muzica daca le dati jos de la urechi, asa ca in functie de cat investiti, veti avea si o experienta pe masura, preturile mai mari oferind si calitate mai buna.

Avand in vedere ca Apple a luat decizia de a renunta la portul audio de 3.5mm din iPhone 7, preturile castilor fara fir va creste destul de mult incepand cu luna septembrie, asa ca ar fi bine sa va pregatiti din timp cu accesoriul potrivit pentru a nu plati luna viitoare mai mult decat in momentul de fata.

casti fara fir compatibile cu iphone

11 COMENTARII

  1. Zaone, am o mică problema, poate imi dai un sfat, am instalat tweakul airblue sharing si dupa am rămas fara jailbreak, nici cum nu se mai face tethered jailbreak, am tot dat la restarturi, si degeaba, cydia o am încă dar nu intra. ?

  2. Cand încerc sa ii mai dau odată pe ppjailbreak pe cercul ăla își face respring si se încălzește foarte tare, daca dau restore, pierd toate pozele recente si nesalvate si contactele?