Spigen a lansat 33 de carcase pentru iPhone 7

Spigen, unul dintre cei mai mari producatori de accesorii pentru smartphone, a anuntat astazi lansarea a nu mai putin de 33 de carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Confirmand o serie de zvonuri aparute in ultimele luni si riscand o suma considerabila de bani pe schite furate din fabricile partenerilor Apple, Spigen este pregatita pentru lansarea iPhone 7.

Producatorul de accesorii are 18 carcase pentru iPhone 7 si 15 carcase pentru iPhone 7 Plus, ele fiind gandite pentru o varietate de functii, care mai de care mai interesante. De la sume carcase sau huse de protectie, cei de la Spigen au carcase cu stand, sau carcase portofel pentru iPhone 7, asa ca exista o varietate mare de produse din care se poate alege.

Totusi, important este faptul ca Spigen este increzatoare ca design-ul iPhone 7 si iPhone 7 Plus este cel prezentat in atat de multe zvonuri, deci se pare ca asta are Apple pregatit. In aceasta idee, se pare ca este din nou confirmat faptul ca iPhone 7 nu are Smart Connector, dar are camera duala, deci nu cred ca mai exista dubii in aceasta privinta.

In general, producatorii de accesorii pentru iPhone risca zeci de mii de dolari pe stocuri de carcase si huse inaintea lansarii unui nou model si cam asta face Spigen aici. Daca aceasta companie a riscat bani pentru a fabrica aceste produse, asta nu inseamna ca este 100% sigur ca terminalele vor arata asa, dar procentul este mai mare de 70% in acest punct.

Toate carcasele celor de la Spigen sunt disponibile pe website-ul oficial.

carcase iPhone 7 spigen

2 COMENTARII