Samsung GALAXY S20: Vestea GROZAVA la care SPERAU TOTI Fanii

Samsung GALAXY S20 are astazi parte de o veste grozava la care sperau fanii din intreaga lume, iata ce a fost confirmat pentru toata lumea in sfarsit.

Samsung GALAXY S20 veste grozava

Samsung GALAXY S20 are astazi parte de o veste grozava la care sperau toti fanii din intreaga lume, si ea vine intr-un moment cum nu se poate mai potrivit pentru ca lansarea e la doar o luna distanta de aceasta zi. Conform unor noi informatii, venite chiar de la cel care a anuntat ieri o foarte mare dezamagire pentru seria Samsung GALAXY S20, se pare ca ecranul cu rata de refresh de 120 Hz nu a fost anulat de catre coreeni, si va fi totusi oferit.

Samsung GALAXY S20 va avea acest ecran extrem de important pe care toti fanii companiei coreene il doresc pentru dispozitiv, iar aceasta este o veste extrem de importanta, deoarece experienta pe care o va duce e foarte importanta. Samsung GALAXY S20 cu ecranul de 120 Hz va oferi o experienta de folosire pe care extrem de putine telefoane Android o au, si care este net superioara celei actuale, iar despre acest lucru este vorba in final.

Samsung GALAXY S20: Vestea GROZAVA la care SPERAU TOTI Fanii

Samsung GALAXY S20 carcase

Samsung GALAXY S20 are deasemenea confirmata si denumirea de catre noi parteneri ai companiei, dar si o schimbare foarte interesanta, iar asta pentru ca versiunea “E” urmeaza sa dispara din oferta celor din Coreea de Sud. Se pare ca Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra vor fi modelele care vor fi prezentate in mod oficial in data de 11 februarie, deci versiunea “E” va disparea complet, desi avea vanzari decente.

Samsung GALAXY S20 modele

Samsung GALAXY S20 este o serie de telefoane in care se va pune foarte mare accent pe schimbarile pentru camera, dar si pe partea de performante, iar asta deoarece aici vor fi concentrate noutatile. Samsung GALAXY S20 va veni cu multe modificari in raport cu modelele anterioare, iar cei de la Samsung vor dori cu siguranta sa le scoata pe toate in evidenta in materialele promotionale pentru promovarea seriei de telefoane.

Samsung GALAXY S20 nu va fi pus in vanzare in data de 11 februarie, ci va ajunge in magazine cel mai probabil in martie, asa ca ramane de vazut doar cat ar urma sa coste noile modele.