Bateria Apple Watch 2 sugereaza o crestere a autonomiei

Bateria Apple Watch 2 apare astazi intr-o prima imagine si are o capacitate cu 30% mai mare decat cea folosita in Apple Watch, deci autonomia ar putea creste serios.

O presupusa baterie pentru Apple Watch 2 a aparut in cursul acestei zile pe internet direct din China, ea sugerand faptul ca urmeaza sa avem parte de o schimbare interesanta anul acesta. Conform celor care au furnizat imaginea, bateria Apple Watch 2 urmeaza sa creasca de la 246 mAh la 334 mAh pentru a oferi autonomie mai buna.

In momentul de fata bateria Apple Watch ofera 0.94 Whr si 246 mAh, in timp ce bateria Apple Watch 2 va oferi 1.28 Whr si 334 mAh, cresterea fiind de 88 mah, sau 30%. Uitandu-ne la ceea ce ofera Apple pentru seria sa iPhone, putem spune ca aceasta crestere este colosala, daca o privim procentual pentru un produs al Apple.

Desigur ca vorbim totusi despre informatii venite de la persoane necunoscute, iar aceasta baterie ar putea fi folosita in orice alt smartwatch vandut pe piata. In ciuda acestui lucru, daca aceasta este intr-adevar bateria Apple Watch 2, atunci exista sanse ca foarte multa lume sa fie multumita de ceea ce va oferi ceasul de anul acesta.

Bateria Apple Watch 2 are capacitate mai mare, va oferi autonomie mai buna

Apple Watch 2 va avea GPS ca una dintre functiile noi oferite de catre compania Apple, iar includerea unei baterii mai mari probabil era necesara pentru a-l sustine. Totusi, avand in vedere ca vorbim despre o baterie care are capacitate cu 30% mai mare, probabil vorbim si despre o posibila crestere simtitoare a autonomiei bateriei.

baterie apple watch 2

Aceasta este cel mai probabil bateria Apple Watch 2 cu ecran de 38mm, bateria modelului cu ecran de 42mm putand fi mai mare, iar asta pentru ca actuala baterie Apple Watch 42mm are peste 300 mAh. Din moment ce Apple Watch 2 ar trebui sa fie lansat in saptamanile urmatoare, teoretic ar trebui sa vedem mai multe imagini cu viitoarea sa baterie.

Voi ce parere aveti despre aceasta crestere in capacitatea bateriei Apple Watch 2 ? Credeti ca va creste substantial autonomia bateriei ceasuli inteligent ?