Acestea sunt noile culori ale iPhone 7

iPhone 7 va fi lansat in 5 culori, cea negru (spatial) urmand a completa linia existenta, camera noului smartphone urmand a fi deasemenea mai buna.

Anuntul de ieri privind prezentarea iPhone 7 pare sa le fi dat curaj leakerilor de informatii deoarece astazi aflam si care urmeaza sa fie culorile pe care Apple le va folosi pentru carcasa. Culorile iPhone 7 sunt vizibile in imaginea de mai jos, ea prezentandu-ne 5 sertare SIM pentru noul terminal, deci vom avea 5 culori oficiale oferite de catre cei de la Apple.

Informatiile vin de la o sursa japoneza de foarte mare incredere, care in trecut ne-a oferit doar informatii valide privind planurile Apple, asa ca nu exista motive sa nu o credem. Conform acestei surse, culorile iPhone 7 vor fi : negru (spatial), argintiu, gri spatial, roz auriu si auriu. Practic, vorbim despre includerea culorii negre, una dintre cele doua zvonite pentru folosire.

Desi invitatia de ieri pentru prezentarea iPhone 7 parea sa sugereze faptul ca o culoare albastra va fi folosita pentru carcasa iPhone 7, iata ca ne este din nou confirmata folosirea culorii negre pentru terminal. Informatiile se bat cap in cap in acest punct, insa sursa acestor noi date este de mare incredere, asa ca este greu de respins ceea ce ne ofera.

iPhone 7 va fi vandut in 5 culori, cea neagra va fi noua, iar camera va fi imbunatatita

Separat de cele 5 culori ale iPhone 7, aflam si ca iPhone 7 va avea o camera mai buna, senzorul sau avand dimensiunea de 1/3″, un stabilizator optic de imagine urmand a fi deasemenea folosit. Camera iPhone 7 Plus va fi duala, senzorii de imagine urmand a fi similari cu cei folositi in iPhone 6S, cel putin in ceea ce priveste dimensiunea lor.

culori iphone 7 carcasa

Practic aceste informatii privind iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu sunt noi, insa reconfirmarea lor atat de aproape de eveniment le ofera o credibilitate destul de mare. Totusi, nu trebuie cu trecut cu vederea faptul ca noul iPhone 7 negru va avea o culoare apropiata de cea a Mac Pro 2013, deci stiti la ce sa va raportati atunci cand va ganditi la el.

Desi avem o noua confirmare a faptului ca Apple va lansa un iPhone 7 cu carcasa colorata in negru, exista oricand posibilitatea ca de fapt cea albastra sa fie folosita. Avand in vedere modul in care se contrazic informatiile din acest punct de vedere, este bine sa fiti deschisi la orice.