iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods au fost confirmate

iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods au fost certificate pentru vanzare in Rusia si alte tari vecine, documentatia fiind depusa de catre Apple.

iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods au fost confirmate pentru lansare, insa de aceasta data nu vorbim despre surse apropiate, Apple, ci chiar de catre cei din Cupertino. Confirmarea vine din documente de certificare depuse de catre americani pentru vanzarea acestor produse in zona UEEA, Uniunea Economica Eurasicatica, din care fac parte Rusia, Armenia, Belarus si Kazahstan.

Inainte ca Apple sa poata vinde iPhone 7, Apple Watch 2 si AirPods in aceasta regiune, produsele trebuiau inregistrate la autoritati in vederea comercializarii si asa aflam noi de ele. Despre primele doua stiam deja, insa castile AirPods erau pana acum doar un simplu zvon, fara o baza chiar atat de reala, insa iata ca incepand de astazi lucrurile s-au schimbat.

In ceea ce priveste iPhone 7, vorbim despre o cerere depusa de catre compania Apple pentru a certifica doua noi produse care ruleaza iOS 10. Avand in vedere proximitatea de prezentarea iPhone 7, este cat sepoate de clar ca vorbim despre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, alte terminale complet noi care sa necesite o asemenea certificare nefiind existente.

iPhone 7, Apple Watch 2 si noile casti fara fir AirPods

Apple Watch 2 ar putea fi prezentat chiar in conferinta in care ne vor fi dezvaluite cele doua noi modele ale iPhone, insa Apple le listeaza ca ruland watchOS 2 in loc de watchOS 3. Aceasta alegere este destul de ciudata, avand in vedere ca este in testare noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch, insa orice este posibil in acest punct.

iphone 7 certificare vanzare airpods apple watch 2AirPods sunt o pereche de casti fara fir pe care cei de la Apple le au in dezvoltare de aproximativ 1 an de zile, ele urmand a isi face aparitia impreuna cu iPhone 7. Cei din Cupertino le-ar putea vinde separat pentru a genera vanzari si din acest tip de accesorii, linia de casti Beats avand vanzari foarte bune in momentul de fata.

Desi ati putea crede ca aceste AirPods vor fi oferite de catre Apple in pachetul iPhone 7, v-as recomanda sa fiti ceva mai conservatori, deoarece ele vor fi probabil vandute separat. As spune ca Apple ar putea cere cateva zeci de dolari pe ele pentru ca nu-mi imaginez ca vor fi prezentate ca produse premium de catre americani.