iPhone 7 32 GB a fost confirmat de Foxconn

iPhone 7 cu 32 GB spatiu de stocare a fost confirmat de un prototip al Foxconn care a fost returnat astazi dupa perioada de testare.

iPhone 7 32 GB pare sa fie confirmat astazi de catre o imagine publicata pe o retea de socializare din China, ea prezentand ceea ce pare a fi un prototip al iPhone 7. Vorbim despre un prototip care pare sa-i apartina companiei Foxconn, cea care asambleaza iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru compania Apple in momentul de fata.

Imaginea vine ca acum ca parte a unei rechemari facute de catre Foxconn pentru prototipurile iPhone 7 si iPhone 7 Plus testate de catre diversi angajati. Terminalul din imagine este prototipul cu numarul 1902 dintr-un lot de 3000 de unitati asamblate de catre Foxconn, sau cel putin asta sustine stickerul sau.

Separat de unele marcaje de identificare, inclusiv o data la care el trebuie terminat, este foarte clar vizibil faptul ca vorbim despre un iPhone 7 32 GB. In momentul de fata Apple nu vinde iPhone 6S cu 3 GB spatiu de stocare, asa ca acest prototip pare sa sugereze faptul ca 32 GB va fi spatiul de stocare minim oferit de Apple pentru noul iPhone.

iPhone 7 32 GB confirmat direct din China

Dimineata v-am prezentat o lista in care vedeam pretul iPhone 7, iar acest model cu 32 GB spatiu de stocare se afla printre cele pentru care erau anuntate preturile de vanzare. Combinand acele detalii cu aceasta imagine, am putea spune ca toate zvonurile care sustineau ca terminalele cu 16 GB spatiu de stocare dispar, se dovedesc a fi adevarate.

iphone 7 32 gb foxconn

Conform informatiilor de astazi, compania Apple va vinde iPhone 7 cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare incepand de luna viitoare, aceasta urmand a fi o schimbare majora. De cel putin 2 ani se cere lansarea unui iPhone cu minim 32 GB spatiu de stocare, iar iPhone 7 32 GB va fi implinirea unui vis pentru foarte multi fani ai Apple.

Daca aceasta imagine cu un presupus prototip al iPhone 7 32 GB a aparut pe internet, exista posibilitatea ca si altele sa imagini sa ne confirme existenta acestui terminal. Mai mult detalii vom afla desigur pe data de 7 septembrie, cand urmeaza sa fie prezentat oficial noul smartphone al companiei Apple pentru lumea intreaga.