Samsung sufera din cauza Galaxy Note 7

Samsung incepe sa sufere din cauza Galaxy Note 7, pretul actiunilor companiei coreene scazand in ziua trecuta de la anuntarea sistarii livrarilor.

Ieri v-am spus ca un alt Samsung Galaxy Note 7 a luat foc in timp ce se incarca, iar problemele incep sa se adune pentru compania Samsung. Desi Samsung Galaxy S7 si S7 Edge au avut foarte mare succes, iar Galaxy Note 7 se anunta a fi un hit, iata ca Samsung trebuie sa isi regandeasca putin strategia pentru promovarea terminalelor sale.

Ieri cei de la Samsung au inceput sa investigheze problemele Galaxy Note 7 dupa ce mai multe terminale au explodat in timp ce se aflau la incarcat, iar compania deja incepe sa sufere. Bateriile folosite in Galaxy Note 7 sunt produse de catre Samsung SDI, actiunile acestei companii inregistrand o scadere 2.4% in mai putin de o zi.

Desi oficial Samsung nu a spus care este cauza problemelor Galaxy Note 7, se pare ca la mijloc ar fi acele baterii, sau poate sistemul de incarcare folosit in noul smartphone. Indiferent care este sursa problemelor, cei de la Samsung incep sa sufere de pe urma incidentelor, iar asta chiar in momentul in care Galaxy Note 7 era laudat pentru vanzarile bune.

Samsung sufera din cauza Galaxy Note 7

Chiar daca persoanele carora le-au explodat terminalele Galaxy Note 7 foloseau incarcatoare neautorizate, simplul fapt ca Samsung a oprit livrarile este un semn de ingrijorare. Pana cand Samsung va anunta care este sursa exacta a problemelor Galaxy Note 7, lumea va evita terminalele si se va intreba daca o precomanda facuta merita mentinuta.

“Actiunile Samsung SDI, care au fost intr-o continua crestere in ultimele saptamani multumita vanzarilor bune, au scazut cu 6.06% ieri, ajungand la 96 de dolari. Actiunile Samsung Electro-Mechanics, divizia care produce componente, a inregistrat deasemenea o scadere de 2.26%. Samsung SDI este divizia care produce celula bateriilor Galaxy Note 7, bateriile complete fiind fabricate de parteneri.”

Din pacate Samsung are de suferit din cauza unor probleme care ar putea avea legatura cu partenerii sai si nu cu ea, insa acest lucru conteaza mai putin pentru clienti. Ceea ce conteaza este ca Galaxy Note 7 nu suporta incarcatoarele terte si in loc sa inceteze sa se incarce, se supara si explodeaza, putand chiar rani unele persoane.

galaxy note 7 sufera samsung

35 COMENTARII

  1. mai putin incarcatoarele cat cablurile USB-IF Certification failure, gen Anker.(ma mir de ei fiind renumiti ca si producatori de buna calitate)
    un standard cu multe batai de cap si nu numai pentru Samsung, in postul precedent chiar am postat un video YT.
    solutie: cablurile si adaptoarele originale ori cele Belkin

  2. problema e ca se accentuaeza pe producatorii ce au adoptat acest standard mai mult decat prezentarea problemelor acelor cabluri ce ce nu trec testul de certificare si sunt prezente la vanzare.
    pe canalul YT a lui @Nathan K sunt prezentate astfel de teste.

  3. Sa sufere pana li se rotunjesc ochii. Asa e cand se grabesc sa arunce pe piata modele neindeajuns testate. La ei din 4 modele lansate sa zicem, 1 are succes si ii scoate din groapa

  4. deja in belgia se fac rechemari, bateria fiind suspectul principal.Deci cei care ati dat precomenzi…..nu stiu ce sa zic, ori nu folositi ever alt cablu, ori anulati comanda

  5. Iphone 6s perfect zici? glumesti sau esti platit? ecran iluminat neuniform, procesor samsung praf …in 80% din terminale, touch id care se incinge, camera iesita in afara, butoane care joaca si fac zgomot in modul film, sunet distordionat in difuzoru intern si in cel extern, un IOS praf , cu fiecare update noi probleme si baterie mai slaba! App Store Haga

  6. Am iphone 6s de 7 luni și pot să-ți confirm că :touch id nu se încinge,procesorul e mai mult decât decent(samsung),butoanele nu joacă iar ios-ul (cel putin la mine 9.3) merge fără vreun blocaj(nici nu cred că am avut vreodată lag pe telefon).Vorbești fără sens

  7. Cred ca si-a cumparat vre-o clona, de 10 luni tavalesc un 6s si nici vorba de asa ceva, fara crash boom bang-ul de pe android, care mi-au mancat ficatii pe xperia z3 si lg g4

  8. Cică în Belgia au oprit livrările, și vor face rechemări pentru cele distribuite deja. Asta dă seriozitate!

  9. Sunet distorsionat ? Ai mai vrea tu sunet ca al unui iPhone, butoanele sunt rigide , începând de la iphone 4, iOS praf ? Cred ca în ochii tai este praf si asa vezi . DĂ-ȚI o palmă !!

  10. Sincer ios.ul chiar e praf!cu atatea limitari si nu mai stiu ce buguri proaste la fiecare update si lista continua!in privinta sunetului sunt de acord,se aude ok,butoanele nu se compara cu cele de pe iphone 4/4s,5/5s si ale jucariei numite iphone 5 se!dar in rest ce altceva revolutionar a facut apple inafara de profit!?sa nu uitam ca au venit cu capacitate jalnica de la 16gb si nici decum de la 32 gb in sus Barem!altcv….CE!?

  11. pfff! ce indoctrinatzi! nu am zis ca toate au probleme! dar cel putin 90 % au probleme! cu ecranul daca se uita la el cineva care stie toate au luminozitate neuniforma, touch id se incalzeau la primele loturi, butoanele se misca la toate( daca nu il dublezi in cauciuc ca tot romanu); daca stai doar pe facebook, procesor samsung e prea mult pentru tine desi maicata a platit pt apple si nu samsung, iar daca stai pe ios inferior sa scapi de kkaturi asta iar nu e perfectiune! ruleaza ringtonurile la maxim sa vezi distorsiuni si vibratii! 6s din state… calitate diferita fata de europa (dar luminozitate tot neuniforma) deci 6s nu e perfect domnu srb! bafta

  12. ma adaptez varstei tale! catzi ani ai? nu ai bani de tigari? i-ai dat pe toti pe apple? nu despre asta era vorba aici! lucrez la service apple si e departe de perfect! ca note7 e praf comparativ cu s7 edge sau altele asta e alta poveste! bafta

  13. Si eu am probleme cu iOS …. Deci nici unul nu este perfect ! Eu zic sa nu radem si sa facem mișto ca si Apple poate păți la fel , si bineînțeles mie îmi joaca ecranul pe iPhone 6 , a trebuit sa ma uit la tutoriale si sa strâng șuruburi …. Ce sa zic e super Apple !