Cand incepe conferinta pentru prezentarea iPhone 7 ?

Conferinta pentru prezentarea iPhone 7 va incepe miercuri, 7 septembrie, la ora 20:00 in cadrul Bill Graham Civic Center din San Francisco.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 7 urmeaza sa inceapa in cursul zilei de 7 septembrie, la ora 20:00, in cadrul Bill Graham Civic Center din San Francisco. Apple a creat so un fisier care va adauga o intrare speciala in aplicatia Calendar, pe care o puteti descarca de aici(Safari), o notificare fiind trimisa cu 30 de minute inainte ca evenimentul sa inceapa.

La ora 20:00 cei de la Apple vor incepe conferinta cu cateva mii de jurnalisti prezenti in sala in care va avea loc totul, o transmisiune in direct urmand a fi facuta pe internet. V-am spus acest lucru inca de cand au fost trimise invitatiile, iar maine va voi spune si cum puteti urmari conferinta pentru prezentarea iPhone 7.

Astazi am vazut ca a fost confirmat oficial iPhone 7 de catre compania Apple, cei din Cupertino listand produsul in cadrul propriului website din Hong Kong cu o zi inainte de eveniment. Dimineata v-am prezentat si noutatile iPhone 7, sau mai bine zis 15 dintre cele care vor ajunge cel mai probabil in noul smartphone pe care Apple se pregateste sa-l anunte.

Cand incepe conferinta pentru prezentarea iPhone 7 ?

Astazi compania Apple a actualizat si aplicatia pentru Apple TV in care a inclus orele la care urmeaza sa inceapa conferinta pentru prezentarea iPhone 7 in diverse locatii de pe planeta. V-am spus mai sus, ca ora de inceput pentru Romania este 20:00, iar daca adaugati acea intrare in calendar, veti vedea ora de inceput si pentru tara in care va aflati, daca nu locuiti in Romania.

Pe iDevice.ro eu va astept incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple in cursul zilei de maine. iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor aduce schimbari interne majore pentru linia iPhone, insa mai nimic pe partea de design, asa ca va fi foarte interesant de vazut cum va prezenta Apple totul.

Acestea fiind spuse, cine este entuziasmat pentru conferinta de maine seara ?

iphone 7 prezentare ora