Lansarea iOS 10 – iata cand are loc

Diseara vom vedea live prezentarea iPhone 7, compania Apple urmand a ne prezenta noul sau produs, dar si sistemul de operare iOS 10 care va rula pe el, macOS Sierra urmand a isi face deasemenea aparitia. Desi vom vedea in aceasta seara iPhone 7 si iOS 10, nu trebuie sa va asteptati ca lansarea iOS 10 sa aiba loc tot astazi, deoarece veti gresi.

In cel mai bun caz, astazi vom avea parte de o lansare a iOS 10 GM pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa lansarea iOS 10 va avea loc, probabil, saptamana viitoare. Compania Apple nu a mai lansat vreodata o versiune majora a iOS in conferinta in care a prezentat un nou model al iPhone si nu cred ca lucrurile se vor schimba acum.

Parerea mea este ca lansarea iOS 10 va avea loc abia pe data de 14 septembrie, adica la 7 zile dupa aceasta conferinta, asa cum se intampla in general cu lansarile de acest gen. Nu exista in momentul de fata vreun indiciu cu privire la intentiile Apple de a lansa iOS 10 mai devreme de aceasta data si nici nu este util sa sperati la altceva.

Lansarea iOS 10 ar putea fi pe 14 septembrie

Lansarea iOS 10 din 14 septembrie ii permite companiei Apple sa isi pregatesca temeinic precomenzile iPhone 7 si orice altceva va mai lansa pana atunci, dar si actualizarile adiacente pentru el. Apple va actualiza si multe aplicatii impreuna cu iOS 10, iar ziua de astazi va fi dedicata iPhone 7, nu vreunui alt eveniment legat de Apple.

Practic, unul dintre principalele motive pentru care lansarea iOS 10 nu va avea loc acum are legatura cu faptul ca ea ar putea atrage atentia de la iPhone 7. Apple vrea ca toate terminalele sale iPhone sa beneficieze de intreaga atentie a lumii atunci cand sunt prezentate, asa ca iOS 10 nu are ce cauta in aceasta ecutiatie a celor de la Apple.

Daca aveti acum o versiune beta a iOS 10, atunci veti putea, teoretic, sa faceti update la versiunea publica tot asa cum ati actualizat si pana acum versiunile beta, adica prin Actualizare Software, Software Update.

Diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple.

lansare ios 10

12 COMENTARII

  1. GM apare garantat dupa conferinta. Asa a fost in fiecare an. Oricum, versiunea finala este gata de 1 sapt cred. A fost deja instalata in primele loturi de i7 ce au iesit din fabrica.

  2. pe 9 precomenzi în primele câteva tari, pe 16 se livrează. ios 10 final cel mai probabil apare dupa conferinta de diseara