Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Europa

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt mai scumpe decat iPhone 6S, la al doilea model diferenta fiind considerabila fata de predecesor.

Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost dezvaluit in Europa de catre compania Apple deoarece magazinele sale europene deja listeaza produsele ca fiind disponibile pentru achizitie. Vorbim despre gama completa de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care Apple le comercializeaza, iar mai jos aveti preturile pentru fiecare model in parte.

In SUA iPhone 7 si iPhone 7 Plus au preturi care incep de la 650 de dolari, fara taxe, exact precum in anii trecuti, iar in Europa cei de la Apple ofera dispozitivele la un pret mai mare. Vorbim despre o crestere chiar si decat anul trecut, insa una de doar aproximativ 10 euro, daca nu gressc, deci nesemnificativa daca ne uitam la pretul total.

Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus este similar cu cel al iPhone 6S si iPhone 6S Plus deoarece Apple incearca sa tina o oarecare simetrie intre modelele lansate acum si in trecut. Din pacate in cazul iPhone 7 Plus, preturile din Europa sunt mai mari decat cele de anul trecut, diferenta fata de iPhone 7 fiind de 140 de euro, lucru care pana acum nu s-a intamplat.

Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Europa

In fiecare an ma uit la preturile din Germania pentru noile terminale iPhone, asa ca acum va vorbesc despre pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus din Apple Store Germania, el reprezentand o medie pentru Europa. In general, in Italia si Franta preturile sunt mai mari decat in Germania, asa ca preturile de aici ar trebui sa se aplice cam peste tot.

Iata care este pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus :

  • iPhone 7 32 GB – 759 euro;
  • iPhone 7 128 GB – 869 euro;
  • iPhone 7 256 GB – 979 euro;
  • iPhone 7 Plus 32 GB – 899 euro;
  • iPhone 7 Plus 128 GB – 1009 euro;
  • iPhone 7 Plus 256 GB – 1119 euro.

Observati ca iPhone 7 Plus 32 GB este cu 140 de euro mai scump decat iPhone 7 32 GB, iar diferenta ar putea avea la baza faptul ca vorbim despre o camera duala in primul. Practic, Apple cere 900 de euro pentru iPhone 7 Plus in Europa, un pret foarte mare, dar modelul negru lucios costa de 1000 de euro, asa ca va trebui sa scoateti multi bani din buzunare.

Cel mai scump iPhone este iPhone 7 Plus si costa 1120 de euro in Germania, pretul fiind chiar mai mare in alte tari din Europa. Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam ca Apple sa creasca atat de mult preturile, insa iata ca americanii ne surprind in mod negativ.

Voi ce parere aveti ?

pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus