iPhone 7 si Apple Watch 2 pot fi precomandate din Romania

Va spuneam ieri ca iPhone 7 si Apple Watch 2 urmeaza sa fie disponibile pentru precomanda din tara noastra incepand de astazi, iar acum le puteti inregistra. In aceasta pagina puteti face o precomanda pentru iPhone 7, iar in aceasta pagina puteti face o precomanda pentru Apple Watch 2 de la cei de la QuickMobile.

In general, QuickMobile se grabesc cam intotdeauna sa aduca produse noi pe pietele din Romania inaintea altor magazine, iar acum sustin ca vor aduce iPhone 7 si Apple Watch 2. V-am spus ieri ca ei au probleme cu garantiile pentru smartphone-uri, sau alte produse, iar seriozitatea lasa de dorit, inclusiv in cazuri de precomenzi, asa ca trebuie sa aveti grija.

Chiar si asa, daca doriti neaparat sa aveti iPhone 7 si Apple Watch 2 inaintea multora, atunci puteti incerca sa va bazati pe ei, dar trebuie sa fiti precauti pentru ca s-ar putea sa ramaneti cu banii blocati. Anul trecut au fost probleme cu comenzile la QuickMobile, dar desigur ca exista oricand sansa ca anul acesta lucrurile sa mearga bine.

Acestea fiind spuse, cine si-a precomandat deja iPhone 7 si Apple Watch 2 ?

precomanda iphone 7 quickmobile

4 COMENTARII