Diferentele dintre iPhone 7 negru mat si jet black

Diferentele dintre iPhone 7 jet black si negru mat, sau black, sunt prezentate in cele doua imagini disponibile in acest articol.

Aseara zvonurile privind lansarea unui iPhone 7 negru s-au adeverit si compania Apple a prezentat lumii intregi cele doua noi culori, un negru mat numit, simplu, “black”, si un negru lucios numit “jet black”. In imaginea de mai jos aveti o comparatie intre cele doua noi culori ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a vedea cam cat de diferite sunt ele.

Este usor de observat ca acest jet black pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus face terminalele sa semene foarte bine cu iPhone 3GS, cel putin in ceea ce priveste culoarea. Acel negru mat este mult mai “in ton” cu ceea ce a folosit compania Apple ca si culori pentru terminalele iPhone lansate in ultimii ani, deci avem trecutul si prezentul intr-o imagine.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black sunt mai frumoase decat acel negru mat, insa totul tine de perspectiva si modul in care sunt prezentate imaginile. Este posibil ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus mat sa fie mai frumos in realitate si sa imi schimb parerea, deci daca sunteti indecisi, trebuie mai intai sa testati fiecare mode.

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black si negru mat

Bun, trecand acum la diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black si negru mat, compania Apple nu ofera vreo explicatie detaliata, ci doar ne avertizeaza ca iPhone 7 jet black se zgarie usor. Acest lucru este foarte important de stiut deoarece va trebui sa cumparati in mod aproape obligatoriu o carcasa pentru terminalele jet black.

diferente iPhone 7 negru jet black mat

Aveti, desigur, optiunea de a le folosi si fara o carcasa, insa in aceasta situatie probabil veti vedea foarte repede zgarieturi pe carcasa terminalelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus. In cazul in care veti alege iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black si nu negru mat, atunci va sfatuiesc sa cumparati rapid o carcasa/husa sau chiar o folie pe care sa o aplicati pe ele.

diferente iPhone 7 negru jet black mat 1

Apple nu recomanda in mod expres acest lucru, insa avertismentul sau privind iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black este cat se poate de clar pentru a evita situatii in care utilizatorii se plang din cauza zgarieturilor.

3 COMENTARII

  1. Pai ca sa nu existe plangeri au facut acest anunt. Oricum din ce am vazut nu se va zgaraia la fel de usor precum iphone 5 black slate. Deci cei ce au rezistat cu bine,fara carcasa atunci, vor fi ok si acum

  2. hmmm… Jet Black… am avut un Nokia 6310i intre anii 2003 si 2008 cu acea varianta de culoare… ma miram de unde acest deja-vu… jet black 🙂