Diferentele dintre iPhone 7 negru mat si jet black

Diferentele dintre iPhone 7 jet black si negru mat, sau black, sunt prezentate in cele doua imagini disponibile in acest articol.

Aseara zvonurile privind lansarea unui iPhone 7 negru s-au adeverit si compania Apple a prezentat lumii intregi cele doua noi culori, un negru mat numit, simplu, “black”, si un negru lucios numit “jet black”. In imaginea de mai jos aveti o comparatie intre cele doua noi culori ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a vedea cam cat de diferite sunt ele.

Este usor de observat ca acest jet black pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus face terminalele sa semene foarte bine cu iPhone 3GS, cel putin in ceea ce priveste culoarea. Acel negru mat este mult mai “in ton” cu ceea ce a folosit compania Apple ca si culori pentru terminalele iPhone lansate in ultimii ani, deci avem trecutul si prezentul intr-o imagine.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black sunt mai frumoase decat acel negru mat, insa totul tine de perspectiva si modul in care sunt prezentate imaginile. Este posibil ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus mat sa fie mai frumos in realitate si sa imi schimb parerea, deci daca sunteti indecisi, trebuie mai intai sa testati fiecare mode.

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black si negru mat

Bun, trecand acum la diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black si negru mat, compania Apple nu ofera vreo explicatie detaliata, ci doar ne avertizeaza ca iPhone 7 jet black se zgarie usor. Acest lucru este foarte important de stiut deoarece va trebui sa cumparati in mod aproape obligatoriu o carcasa pentru terminalele jet black.

diferente iPhone 7 negru jet black mat

Aveti, desigur, optiunea de a le folosi si fara o carcasa, insa in aceasta situatie probabil veti vedea foarte repede zgarieturi pe carcasa terminalelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus. In cazul in care veti alege iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black si nu negru mat, atunci va sfatuiesc sa cumparati rapid o carcasa/husa sau chiar o folie pe care sa o aplicati pe ele.

diferente iPhone 7 negru jet black mat 1

Apple nu recomanda in mod expres acest lucru, insa avertismentul sau privind iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black este cat se poate de clar pentru a evita situatii in care utilizatorii se plang din cauza zgarieturilor.