Telekom anunta precomenzi pentru iPhone 7

Telekom a anuntat deschiderea unei sesiuni de precomenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in data de 16 septembrie, lansarea avand loc pe 23 septembrie.

Dupa Orange si Vodafone, Telekom este cel de-al treilea si ultim operator de telefonie mobila din Romania care anunta deschiderea unei sesiuni de precomenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Operatorul de telefonie mobila va permite precomandarea terminalului incepand cu data de 16 septembrie prin intermediul propriului website.

Toate terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus precomandate de la Telekom Romania vor fi livrate catre clienti incepand cu data de 23 septembrie, cand are loc lansarea oficiala a iPhone 7 in Romania. Spre deosebire de Orange, cei de la Telekom nu au inca o pagina in care clientii se pot inscrie pentru a fi notificati in momentul in care vor incepe precomenzile.

Daca ne uitam totusi la ceea ce a facut Telekom in trecut, atunci precomenzile lor ar trebui sa inceapa in dimineata zilei de 16 septembrie pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Cei de la Telekom au asteptat intotdeauna ca Orange si Vodafone sa-si publice ofertele, pentru ca apoi sa faca unele marginal mai bune, iar acum probabil se va intampla probabil acelasi lucru.

“Telekom Romania va oferi clientilor cele mai noi modele Apple, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, incepand cu data de 23 septembrie. Utilizatorii Telekom isi pot plasa precomenzile pentru noile modele iPhone incepand cu data de 16 septembrie, pe site-ul www.telekom.ro.

Astfel, Telekom le va oferi clientilor cel mai performant iPhone de pana acum, cu noua camera foto cu sisteme avansate, cea mai lunga durata de viata a bateriei cu care a fost vreodata dotat un iPhone, rezistenta la apa si la praf. Mai multe informatii despre noile dispozitive iPhone gasiti pe site-ul companiei www.apple.com/iphone.”

precomanda iphone 7 telekom