Apple creste productia Apple Watch 2

Apple creste productia de componente pentru Apple Watch 2 pe fondul unui interes foarte mare din partea consumatorilor pentru ceas.

La doar doua zile dupa prezentarea Apple Watch 2, impreuna cu iPhone 7, compania Apple a luat decizia de a creste substantial producatia de componente pentru ceas, deci implicit si de unitati. Mai exact, Apple a comandat inca 2 milioane de componente pentru Apple Watch 2, deci va creste si productia smartwatch-ului in sine in zilele urmatoare.

Cei de la Apple au sesizat probabil ca interesul vis-a-vis de Apple Watch 2 este mai mare decat se asteptau, astfel ca au decis sa creasca productia chiar inaintea lansarii. Probabil Apple avea previziuni sumbre in legatura cu noul sau ceas inainte de a il prezenta, insa primirea calda de care a avut parte, pare sa ii dea incredere pentru viitor.

Apple reactioneaza in acest mod doar atunci cand un produs genereaza intr-adevar interes foarte mare din partea clientilor si exista comenzi suficient de mari pentru el. Primul stoc de Apple Watch 2 s-a epuizat foarte repede in magazinele Apple, deci aceste noi componente vor fi integrate in noi produse abia peste cateva saptamani, cand vor fi si livrate.

Partenerii Apple se bucura acum de incasari mult mai mari multumita Apple Watch 2, astfel ca toata lumea castiga de pe urma acestei cresteri a productiei ceasului inteligent. Cei de la Apple vor lansa in octombrie si Apple Watch Nike+, deci vor avea nevoie de si mai multe componente pentru a fabrica suficiente unitati ale acestui model.

“Apple a crescut comenzile de chip-uri si componente pentru Apple Watch 2, iar livrarile lunar pentru august si septembrie vor depasi pragul de 2 milioane de unitati. Cresterea comenzilor indica faptul ca Apple este increzatoare in perspectivele de viitor ale Apple Watch 2, in ciuda scaderii vanzarilor modelului initial.”

comenzi apple watch 2