iPhone SE are autonomie mai buna decat iPhone 7

iPhone SE are o autonomie a bateriei ce este marginal mai buna decat cea oferita de catre noul iPhone 7 al companiei Apple.

Conform companiei Apple, iPhone SE are autonomie mai buna decat iPhone 7, dar asta numai in ceea ce priveste anumite aspecte ale utilizarii zilnice ale terminalelor. Mai exact, iPhone SE ofera o perioada mai lunga pentru navigare pe internet prin intermediul retelelor 4G LTE, dar si mai mult timp pentru a asculta muzica la casti.

iPhone 7, pe de alta parte, functioneaza mai mult daca navigam pe internet doar folosind retele Wi-Fi, insa in rest nu are cu ce se lauda in fata “fratelui sau mai mic”. Cei de la Apple au spus ca iPhone 7 are autonomie mai buna decat iPhone 6S, iar acest lucru este complet adevarat, insa nu au spus absolut nimic in legatura cu iPhone SE, sau alte terminale mai vechi.

In imagina de mai jos puteti vedea care sunt diferentele in ceea ce priveste autonomia bateriei pentru cele doua produse si era normal de asteptat ca iPhone SE sa aiba durata de functionare mai lunga. Desi are o baterie mai mica, iPhone SE are si un ecran mai mic, dar duce lipsa si de multe alte componente care se regasesc in iPhone 7 al Apple.

Desigur ca iPhone 7 ofera mult mai multe functii pentur noi, asa ca este perfect normal sa aiba si o autonomie usor mai mica, avand in vedere functionalitatea.

autonomie iphone 7 si se