Prima Pagina iPhone 7 iPhone SE are autonomie mai buna decat iPhone 7

iPhone SE are autonomie mai buna decat iPhone 7

iPhone SE are o autonomie a bateriei ce este marginal mai buna decat cea oferita de catre noul iPhone 7 al companiei Apple.

Conform companiei Apple, iPhone SE are autonomie mai buna decat iPhone 7, dar asta numai in ceea ce priveste anumite aspecte ale utilizarii zilnice ale terminalelor. Mai exact, iPhone SE ofera o perioada mai lunga pentru navigare pe internet prin intermediul retelelor 4G LTE, dar si mai mult timp pentru a asculta muzica la casti.

iPhone 7, pe de alta parte, functioneaza mai mult daca navigam pe internet doar folosind retele Wi-Fi, insa in rest nu are cu ce se lauda in fata “fratelui sau mai mic”. Cei de la Apple au spus ca iPhone 7 are autonomie mai buna decat iPhone 6S, iar acest lucru este complet adevarat, insa nu au spus absolut nimic in legatura cu iPhone SE, sau alte terminale mai vechi.

In imagina de mai jos puteti vedea care sunt diferentele in ceea ce priveste autonomia bateriei pentru cele doua produse si era normal de asteptat ca iPhone SE sa aiba durata de functionare mai lunga. Desi are o baterie mai mica, iPhone SE are si un ecran mai mic, dar duce lipsa si de multe alte componente care se regasesc in iPhone 7 al Apple.

Desigur ca iPhone 7 ofera mult mai multe functii pentur noi, asa ca este perfect normal sa aiba si o autonomie usor mai mica, avand in vedere functionalitatea.

autonomie iphone 7 si se

 • radu

  Salut ! Vezi ca scrii “pentur” de foarte multe ori, in multe aricole, in loc de “pentru” ! In rest numai de bine !

 • apple4never

  Sa vedem autonomia comparata cu concurenta . Unii zic ca bacteria nu e mai mare decat in iPhone 6+

 • marcel

  ce tampenie asta cu : up to ……….. 12 h on LTE .. cu displayul oprit ? ca inca nu am vazut inca un telefon sa duca 12 h de display pornit si sa faci si browsing pe el tot timpul

 • Viorel Predatorul

  Nu, cu ecranul pornit, si conectat la incarcator :))

 • Alex S.

  Evazive informatiile
  Nimic concret… Up too, cel mai puternic pana acum, ar fi culmea sa nu fie.

 • KTA

  SE are autonomie buna buna .
  Detin dovezi😀