iTunes 12.5.1 a fost lansat

iTunes 12.5.1 a fost lansat in cursul acestei seri cu doar mai putin de o ora inainte sa se lanseze iOS 10, compania Apple oferind software-ul pentru cei care vor sa instaleze noua versiune a iOS. Se pare ca aceasta versiune a iTunes ar putea fi necesara pentru a instala iOS 10 in iPhone, iPad si iPod Touch, asa ca este recomandabil sa o descarcati acum.

iTunes 12.5.1 apare ca un update atunci cand deschideti aplicatia iTunes in Mac sau Windows, deci veti vedea o alerta care va spune ca exista o actualizare. Daca acest lucru nu se intampla, atunci puteti descarca noua versiune a iTunes din pagina apple.com/itunes, acolo fiind disponibila versiuni pentru Windows sau OS X.

Conform celor de la Apple, noua versiune a iTunes aduce imbunatatiri pentru macOS Sierra, dar si imbunatatiri pentru Apple Music.

Now with an all-new Apple Music design which brings greater clarity and simplicity to every aspect of the experience. This update includes support for iOS 10. It also adds enhancements designed for macOS Sierra including:

– Siri. Play music from your Library and Apple Music using your voice. Just ask Siri.
– Picture-in-Picture. Watch videos as you multitask and use different apps. Your video floats above your desktop in any corner of the screen.

itunes 12.5.1