Prima Pagina iPhone 7 Americanii sunt dezamagiti de iPhone 7, dar totusi il cumpara

Americanii sunt dezamagiti de iPhone 7, dar totusi il cumpara

Americanii sunt dezamagiti de iPhone 7, conform unui nou studiu, dar asta nu-i impiedica sa-l cumpere in cantitati record.

Saptamana trecuta compania Apple a prezentat iPhone 7 si iPhone 7 Plus lumii intregi, insa nu toti utilizatorii au fost chiar atat de entuziasmati de ceea ce ofera ele. In SUA pare sa fi fost o dezamagire foarte mare, in special din cauza faptului ca portul audio a disparut, insa includerea unui adaptor in pachet nu pare sa fi rezolvat situatia.

Totusi, un studiu realizat zilele trecute in SUA releva faptul ca americanii sunt dezamagiti de iPhone 7 si iPhone 7 Plus si nu intentioneaza sa cumpere noul produs al companiei Apple. Majoritatea dintre americani nu considera ca schimbarile implementate de catre Apple sunt notabile, imbunatatirea autonomiei bateriei fiind totusi in topul laudelor.

Conform acestui stuiu, 33% dintre detinatorii de terminale iPhone spun categoric ca nu vor cumpara iPhone 7, sau iPhone 7 Plus, in timp ce 67% dintre cei care folosesc Android sunt de aceeasi parere. Procentul de oameni care nu sunt interesati de AirPods este si mai mare, el ajungand la 71%, insa acest lucru era pe deplin de asteptat pentru acest produs.

Dezamagire mare si precomenzi record pentru iPhone 7

Creatorii acestui studiu nu specifica numarul de persoane pe care el a fost derulat, iar asta probabil pentru ca vorbim despre un esantion mic, situatia din lumea reala fiind complet diferita. Contrar celor afirmate de studiu, doi operatori de telefonie mobila din SUA au confirmat precomenzi record pentru iPhone 7, de 4 ori mai mari decat pentru iPhone 6 sau iPhone 6S.

In aceste conditii, este clar ca interestul americanilor pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus este enorm, iar aceasta aparenta dezamagire este relevata doar intr-un studiu. Chiar daca americanii sunt dezamagiti, sau nu, de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ei tot il cumpara in cantitati foarte mari, lucru la care probabil nu s-a asteptat nici compania Apple.

Avand in vedere ca un grup de clienti care doreau sa cumpere iPhone 7 in rate au avut bani de avocati, dar nu de terminale la pret intreg, ce ne mai poate mira in SUA ?

dezamagire iphone 7

 • Srb Srb

  eu cred ca acest studiu a fost facut doar pe samsonisti.Cei ce cumpara ip7 nu ii intereseaza studiu pana nu pun mana pe telefon

 • anomina

  “pe cei“ bai agramatule. Pune naiba mana pe o carte in loc sa o freci aiurea pe net comentand degeaba

 • Orion4tech

  Precomenzi record, adica vb. de doar un operator din SUA, adica vb. de T-mobile care da iphone 7 pe gratis oricui isi preda iphoneul vechi.

  Dap suna impresionant, lumea se bate pe iphone 7.
  Vanzarile sunt record.

 • Srb Srb

  Deja si sprint a anuntat acelasi lucru..deci pana de craciun vor avea vanzari bune

 • Srb Srb

  Cred ca tu nu stii sa vorbesti…si ce este cu nickul acela de travestit?

 • V.P

  Cat de repede isi fac trolli prieteni , ce sa faci 😄😄

 • Viorel Predatorul

  Pai doar asa poate si Apple sa inregistreze “vanzari” impresionante.

 • crixalis

  Americanii, la aia poti sa pui i6 in cutie de i7 si tot se vinde record, si or sa zica, moaa ce rapid e asta, parca e mai usor. Nu ai ce sa le ceri astora. Spalati pe creier ca srb.

 • Orion4tech

  Stiu si eu daca vin cu oferte bomba lumea cumpara, este ca si cum ti-ai vinde telefonul vechi mai pui putini bani sau deloc si iti cumperi unul nou.

  Daca vin si altii cu oferte asemenatoare vor vinde si ei foarte bine dar cele mai importante sunt cresterile organice impulsionate de caracteristicile si avantaje pe care le ofera un produs nou.

  Deci in concluzie nimic nu s-a schimbat si iphone 7 cel mai probabil va performa mai slab la vanzari decat iphone 6s dupa ce tragi linie un an mai tarziu.

 • Srb Srb

  ce oferte…nicaieri nu am vazut iphone nou gratis…ori platesc oamenii abonamente mai scumpe chiar si prin buy back ori la liber.Dar gratis nimic,mai ales Apple cand stiu ca in 2-3 luni scap de tot stocul primit saptamana asta.

 • Srb Srb

  daca va dura tot 1 an iphone 7 se va vinde mai slab ca 6s…dar pana de craciun va sta bine

 • Orion4tech

  Tmobile iti da iphone 7 fara nici un ban daca ai cel putin de la un iphone 6 in sus pe care sa il predai lor.
  Nu despre ei era vorba ca ai precomenzi record?

 • Daniel Razvan

  Chiar asa !!! A mai zis cineva si sustin chiar daca sunt fan Apple : lumina-i aprinsa dar nu-i nimeni acasă. :)))