Americanii sunt dezamagiti de iPhone 7, dar totusi il cumpara

Americanii sunt dezamagiti de iPhone 7, conform unui nou studiu, dar asta nu-i impiedica sa-l cumpere in cantitati record.

Saptamana trecuta compania Apple a prezentat iPhone 7 si iPhone 7 Plus lumii intregi, insa nu toti utilizatorii au fost chiar atat de entuziasmati de ceea ce ofera ele. In SUA pare sa fi fost o dezamagire foarte mare, in special din cauza faptului ca portul audio a disparut, insa includerea unui adaptor in pachet nu pare sa fi rezolvat situatia.

Totusi, un studiu realizat zilele trecute in SUA releva faptul ca americanii sunt dezamagiti de iPhone 7 si iPhone 7 Plus si nu intentioneaza sa cumpere noul produs al companiei Apple. Majoritatea dintre americani nu considera ca schimbarile implementate de catre Apple sunt notabile, imbunatatirea autonomiei bateriei fiind totusi in topul laudelor.

Conform acestui stuiu, 33% dintre detinatorii de terminale iPhone spun categoric ca nu vor cumpara iPhone 7, sau iPhone 7 Plus, in timp ce 67% dintre cei care folosesc Android sunt de aceeasi parere. Procentul de oameni care nu sunt interesati de AirPods este si mai mare, el ajungand la 71%, insa acest lucru era pe deplin de asteptat pentru acest produs.

Dezamagire mare si precomenzi record pentru iPhone 7

Creatorii acestui studiu nu specifica numarul de persoane pe care el a fost derulat, iar asta probabil pentru ca vorbim despre un esantion mic, situatia din lumea reala fiind complet diferita. Contrar celor afirmate de studiu, doi operatori de telefonie mobila din SUA au confirmat precomenzi record pentru iPhone 7, de 4 ori mai mari decat pentru iPhone 6 sau iPhone 6S.

In aceste conditii, este clar ca interestul americanilor pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus este enorm, iar aceasta aparenta dezamagire este relevata doar intr-un studiu. Chiar daca americanii sunt dezamagiti, sau nu, de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ei tot il cumpara in cantitati foarte mari, lucru la care probabil nu s-a asteptat nici compania Apple.

Avand in vedere ca un grup de clienti care doreau sa cumpere iPhone 7 in rate au avut bani de avocati, dar nu de terminale la pret intreg, ce ne mai poate mira in SUA ?

dezamagire iphone 7