23 de zile la coada pentru iPhone 7

Un barbat a stat 23 de zile la coada in fata unui magazin Apple pentru a fi primul care cumpara un iPhone 7 de acolo.

Cand vrei sa fii numarul 1, stai si 23 de zile la coada pentru a cumpara iPhone 7, chiar inainte ca Apple sa anunte efectiv noul smartphone pentru lumea intreaga. Nu conteaza daca stii si cum se scrie in mod corect numele noului terminal, important este sa fii acolo timp de 23 de zile pentru a avea primul loc la coada care urmeaza sa se formeze.

Cam asa a gandit Jaime Gonzalez ca trebuie facute lucrurile pentru lansarea iPhone 7 din New York, el stand 23 de zile la coada in fata magazinului din Fifth Avenue pentru a cumpara terminalul. Anul trecut nu a reusit sa fie primul, o doamna din Europa furandu-i locul, insa anul acesta a vrut sa fie sigur ca va fi numarul 1 si asa a fost.

Probabil l-ati vazut pe Jaime in clipurile video publicate aici in ziua lansarii, el stand 23 de zile la coada pentru a cumpara primul iPhone 7 vandut la cel mai mare magazin Apple din New York. Imbracat corespunzator pentru a iesi in evidenta si fara dorinta de a-si vinde locul, Jaime Gonzalez a reusit sa atraga atentia presei si a celor aflati la magazin.

“Aceasta este cea de-a 23-a zi in fata Apple Store din New York City. Anul trecut am stat la coada, dar pentru ca nu facusem precomanda, iar acesta este motivul pentru care nu am intrat primul. In fata mea era o doamna din Europa care a decis sa ocupe primul loc. Dar acum, in 2016, este corect sa fii numarul 1 si voi fi numarul 1 de data aceasta.”

Impreuna cu Jaime, la coada a stat si Andreas Francis timp de o saptamana si jumatate, iar desi el a dorit sa cumpere un iPhone 7 Plus jet black, a plecat acasa cu un iPhone 7 negru. Vizibil dezamagit, el a primit totusi un gift card in valoare de 100 de dolari de la compania Apple pentru a cumpara orice altceva doreste din magazinele sale.

“Sunt aici de o saptamana si jumatate. Am incercat sa cumpar iPhone 7 Plus jet black, dar nu aveau nici iPhone 7 Plus si nici culoarea jet black, asa ca am cumparat un iPhone 7 negru.”

zile coada iphone 7