iPhone 7 este la fel de fragil ca iPhone 6S

iPhone 7 este la fel de fragil ca iPhone 6S intr-un nou test de rezistenta, ecranul crapandu-se la prima scapare pe o suprafata dura.

iPhone 7 este la fel de fragil precum iPhone 6S intr-un test ceva mai profesionist care are menirea de a verifica rezistenta la impact a celor doua smartphone-uri. Spun ca testul este ceva mai profesionist deoarece el este facut folosind o masinarie speciala care scapa cele doua terminale de la exact aceeasi inaltime si in exact acelasi mod pe o suprafata dura.

Desi scaparile pe marginile laterale sau pe carcasa au dezvlauit faptul ca iPhone 7 si iPhone 6S rezista fara probleme si doar cu zgarieturi pe carcasa, scaparea pe panoul frontal dezvaluie altceva. Mai exact, atat ecranul iPhone 7, cat si cel al iPhone 6S s-au crapat in exact acelasi mod la exact aceeasi scapare facuta in acest test.

Desi in testele de ieri am vazut ca iPhone 7 este mai rezistent decat iPhone 6S la contactul ecranului cu suprafetele dure, testul de astazi ne arata o cu totul alta situatie. Practic, in acest test, iPhone 7 este la fel de fragil precum iPhone 6S, lucru la care, sincer sa fiu, nu m-as fi asteptat, avand in vedere rezultatele testelor anterioare facute de alti revieweri.

iPhone 7 este la fel de fragil ca iPhone 6S

Nu se stie daca pentru a proteja ecranul iPhone 7 compania Apple foloseste Gorilla Glass 5, sau alt tipd e material, insa acest test ne arata ca nu trebuie sa ne grabim in a le folosi cu mai putina grija. Din pacate, se pare ca ecranul ramane in continuare vulnerabil la contactul cu suprafetele dure, asa ca va trebui sa aveti mare grija de el.

Va fi interesant de vazut cum rezista ecranul iPhone 7 in comparatie cu cel al Galaxy Note 7, iar asta pentru ca noul smartphone Samsung este protejat de Gorilla Glass 5. Teoretic, iPhone 7 ar trebui sa fie intr-un mare dezavantaj fata de produsul Samsung, daca nu este intr-adevar protejat de Gorilla Glass 5, insa asteptam primele teste pentru a ne lamuri.