Prima Pagina Apple iPhone 7 jet black vor fi livrate mai repede de Apple

iPhone 7 jet black vor fi livrate mai repede de Apple

iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black vor fi livrate mai repede de catre compania Apple, conform informatiilor oferite de catre clienti.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black comandate deja vor fi livrate mai repede de catre compania Apple pentru clienti, conform unor informatii aparute astazi. V-am spus acum cateva ore ca Apple a inceput sa reduca termenele de livrare pentru anumiti clienti care au cumparat iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar acum aflam ca lucrurile devin si mai bune.

Mai exact, se pare ca multi clienti care au cumparat iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black au primit notificari cu privire la livrarea mult mai rapida a produselor de la compania Apple. Desi aceste persoane aveau termene de livrare pentru lunile octombrie/noiembrie, terminalel lor urmeaza sa fie livrate chiar pana saptamana aceasta de catre compania Apple.

Vorbim despre o reducere extrem de mare a termenelor de livrare pentru unitatile iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black si nu putem decat sa ne intrebam de unde vin acestea. A crescut oare Apple productia atat de rapid si de mult incat sa acopere cererea de pe piata, iar acum este capabil sa isi multumeasca o parte dintre clientii care-i cumpara produsele ?

Eu cred ca nu si ca in realitate, Apple a mutat unele dintre unitatile iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black nevandute in anumite tari, relocandu-le pentru SUA si alte tari importante. Nu cred ca intr-o saptamana dupa deschiderea precomenzilor Apple putea sa produca atat de multe unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black pentru a acoperi cererea, deci vorbim despre stoc existent, dar relocat.

Desii unii isi primesc terminalele mai repede, altii asteapta in continuare dupa termenele initiale de livrare, asa ca nu toata lumea este norocoasa. In aceasta idee, tot ce v-am spus astazi despre livrarea iPhone 7 jet black in Romania ramane in continuare valabil si nu trebuie sa va faceti sperante foarte mari ca ale voastre comenzi vor ajunge pe 23.

Apple trebuie sa acopere intai comenzile din tarile importante, iar Romania va cadea pe plan secund, din moment ce face parte si din al doilea val de lansari.

 • Ispas Radu Răzvan

  si despre celelalte modele? De exemplu eu am comandat iPhone 7 negru mat , se sper sau nu pt data de 23?

 • ni5to

  Orange au avut 10 bucati de 7 plus jet black pe tara

 • Celelalte ar trebui sa fie livrate la timp.

 • ty54

  asa sper si eu, ca orange sa isi faca treaba :))

 • Nicos

  Cate din ele or fi fost de 256?

 • KlaudiNhO

  Ieri la Orange nu era ajuns nici un iphone …

 • Cum sa fie ajuns ? :)))) De ce sperai la asta ?

 • maria

  stie cineva cand ajung in Elvetia ?