iPhone 7 si testul profesional de rezistenta

Square Trade demonstreaza intr-un test de rezistenta pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus tot ceea ce stiam deja despre terminale.

Square Trade, o companie specializata pe vanzarea de asigurare pentru smartphone si tablete, a trecut iPhone 7 si iPhone 7 Plus printr-o serie de teste de rezistenta. Mai jos puteti vedea intregul test facut de catre ei, rezultatele fiind identice cu cele pe care le-am vazut in teste independente facute de catre revieweri ai YouTube zilele trecute.

Mai exact, iPhone 7 si iPhone 7 Plus rezista fara probleme la contactul cu lichidere, asa cum ne-a promis compania Apple, deci nu trebuie sa va ganditi ca aici ar putea fi probleme. In ceea ce priveste rezistenta la impact, iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt la fel de fragile precum predecesoarele lor, dar mai rezistente decat Samsung Galaxy Note 7.

In cazul indoirii, iPhone 7 si iPhone 7 Plus rezista la fel de mult precum predecesoarele lor, deci nu trebuie sa va faceti griji ca ele se vor indoi in timpul folosirii. Galaxy Note 7, pe de alta parte, nu doar ca se indoaie la aceeasi greutate aplicata si pe iPhone 7 Plus, dar ramane si u cun ecran crapat, devenind astfel imposibil de folosit.

Practic, acest test profesional ne confirma ca tot ceea ce am vazut pana acum este 100% real, deci tot ceea ce stiati de zilele trecute cu privire la rezistenta iPhone 7 si iPhone 7 Plus ramane valabil. In final, Square Trade a acordat nota 5 pentru iPhone 7 in ceea ce priveste riscul de stricare si nota 6 pentru iPhone 7 Plus.

5 COMENTARII

  1. Eu sunt curios cum este cu garantia la lichide! E sau nu? Si doi, am schimbat un I6 Plus care s-a indoit, profesional, intr-o geanta sport cu ceva accesorii aflate in ea dupa antrenament. I6s Plus a rezistat mai bine.