Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – iata modelele preferate de consumatori

iPhone 7 – iata modelele preferate de consumatori

Clientii Apple au cautat cu precadere sa cumpere iPhone 7 si iPhone 7 Plus in versiuni cu 128 GB spatiu de stocare.

10

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate cu trei optiuni privind spatiu de stocare, adica un model cu 32 GB spatiu de stocare, unul cu 128 GB si in final al treilea cu 256 GB. Diferenta dintre modelul de 32 GB si cel de 128 GB este enorma cand vine vorba despre spatiu, dar de 100 de dolaru sau euro cand vine vorba despre pretul platit de catre client.

Avand in vedere ca iPhone-urile au nevoie de tot mai mult spatiu de stocare, se pare ca utilizatorii s-au orientat in principal spre terminalele cu mult spatiu de stocare, mai exact cel de 128 GB. Conform unui studiu facut pe clientii Apple care asteptau la cozi, majoritatea ar fi ales sa cumpere modelele cu 128 GB de spatiu de stocare ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Situatia nu este cu chiar atat de mult diferita fata de anii trecuti, cand modelul intermediar intre spatiul maxim si minim a fost cu precadere ales de catre clienti. Practic, oamenii stiu ca au nevoie de mult spatiu de stocare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca aleg modelul potrivit pentru nevoile lor zilnice, iar asta este foarte bine.

Separat de acestea, se pare ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost alese de mult mai putini utilizatori Android decat in trecut, doar 2% dintre vanzari fiind facute catre ei. Procentul este mic in comparatie cu alti ani, dar si cu eforturile facute de catre compania Apple pentru a atrage clientii competitorilor sai catre propriile smartphone-uri.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost cautate in principal in versiunile de 128 GB, dar nu de chiar atat de multi utilizatori Android.

iphone 7 preferinte stocare